Emne3232 Kızlar bugün doktora gttim doktor 2 cm açıklık var nstde çok hafif sanci cikiyo yatış verelim dedi. Küçük kuzum oldgu icin yatamadm böyle olupta ne kadar sürede doğum.yapiniz acaba
Ahsenn031013 Emne3232 arefe günü 2 cm açıklığım vardı hala duruyorum yatıyorum kalkmıyorum fazla pazartesi kontrolüm var Kendinizi fazla yormayın doktorumda bana yatış verdi ama 3 yaşında oğlum var bırakamadım onu bide doğuma daha var diye Fazla yormayın kendinizi belki yararı olur Ama haftanız da ileriymiş bilemedim😔
Csknnbuse Emne3232 140da nasıl dayandınız, nasıl bir sancıı 🥹 bende 39+1imde 1 cm açıklık var en fazla 60ı gördüm sancıda ama bebişin gelesi yok pazartesi doktor kontrolüm var onu bekliyorum
Senaykork Emne3232 140 kalp atışı 24-25 sancı oda yalancı sancı diye geciyo 40 üstü sancılar gerçek sayiliyor
pamukprensesss Emne3232 benim 5 cm açıklığım vardı suyum hafif sızıyordu o yüzden suyu patlatıp başlattılar doğumu 2 gün evde beklemiştim belki bir kaç gün daha bekleyebilirdim.
Biriciklerim3 Emne3232 çok iyi yapmışsın boşu boşuna sık sık alttan muayene ediyorlar. Bir gün bilemedin iki günde hayırlısıyla doğum yaparsın canım sağlıkla kucağına al
pamukprensesss Emne3232 bir kaç gün daha sürer bence aniden tüm suyunuz gelmezse. Çömelme egzersizleri falan yaparsanız evde açılmanızı biraz daha arttırabilirsiniz
Sezenaksukarademir Emne3232 Cuma günü benimde 2cm açılmam varmış. Doktor her an doğum başlayabilir dedi hastane evime yakın olduğu için çıkardı. Az evvel hafif bir bel ağrısıyla uyandım bakalım devam edecek mi, 38 haftalığım bende. Sağlıkla gelsinler inşallah