Mlkkskn Nazliseras bende Eryaman da oturuyorum doktor arıyordum Sincan koru ya gittim Faika Ceylan hanıma.. tatlı dilli ve ilgili bir bayan memnun kaldım 😊
Nazliseras Mlkkskn yaa Ceylan hanımı gördüm de kadın doktorlar biraz daha ilgisiz oluyorlar sanki diye ne biliyim öyle genel bi inanış var kadın Doğum doktorlarında 🤪🤪 kaçıncı kez gittiniz siz Ceylan hanıma bi de muayene ücreti falan ne kadar?
Mlkkskn Nazliseras bi kere gittim ama tahlillerim için kendisi aradı neler yapmam gerektiğini anlattı ilgili bi doktor gibi duruyor bakalım 😊
Mlkkskn Normal de ne kadar bilmiyorum ama ben Acıbadem sigortalıyım 15 lira ödedim gerisini sigorta ödüyor 😊
Buktt petitehatunn bunun icin ek ücretmi alınıyor nasıl oluyor bu hastaneye ayrı doktora ayrımı ucret oduyoruz?
Derin_deniz Iyi aksamlar hanimlar bende dogum paketi almayi dusunuyorum ama cok karrarsiz kaldim koru da askin beyi dusunuyorum ama kalabalik mi acaba vok sira biliyormuyuz yada Hemen gidince randevu alabilirmiyiz
orgucuanne Derin_deniz ben medisis e gidiyorum ama orda Ahmet isminde bir doktor yok. . Medisun Hastanesi mi acaba..