Nazliseras Merhaba Ankara’da özellikle medicalpark ve koru hastanesinden doktor tavsiye edebilecek olan varsa tüm önerilere açığım. Teşekkürler...
Herseeyinasli Nazliseras ben doktorumun özel muayenesine gidiyorum doğumu koru ya da memoriel de yapacağız kısmetse. İsterseniz bir bakın ben çok memnunum. Doktorum Dilek Özdur. İnstagramdan bakabilirsiniz.
Furutti Nazliseras Ablam doğumunu yapmıştı ve birebir şahit oldum fatma hocaya çok övgüsü olan bir hanim. Ablam doğum paketi almadı ama geçen sene 4.500 ile 5000 tl arası bir ödeme yaptı
Airsoft 2 hastane harici Etimed'de op dr alptekin alagöz var google'den doktorunuzu araştırın yorumlarına ve eğitimlerine bakın derim.Söylediğim doktorun yorumları ve eğitim başarılarına bakarsanız anlarsınız. :)
Nazliseras Drkmls Aylin Aker’i duydum ama olumsuz yorumlar da almış internette biraz bakmıştım ona çorba oldum resmen yaaa
Drkmls Nazliseras yani bence sizin enerjinizle alakalı çok bilgili bir doktorla enerjiniz uyuşmayabilir. Siz aklınızda olan doktorlarla bikez gidin ve iletişimine ilgisine bakın. Önemli olan o. Rahat etmelisiniz.
Nazliseras Drkmls ne bileyim bakıcaz bakalım koruda aşkın evren Güler var ona gitmeyi düşünüyorum tüm yorumlar pozitifti puanı 5te5ti şimdiden sorduğum sorulara cevap verdi medical parkta Ertan bey mesajıma nezaket cevabı verme zahmetine bile girmedi mesela
Gulnuripeksoylu Bende medical park dr.Aylin ayrım aker gidiyorum çok memnunum günün her saatinde mesaj atabiliyorum aklımda takılan soruları soruyorum hiç sıkılmadan hepsinede cevap veriyor bu benim için çok önemli ikinciside çok bilgili bir doktor zaten bir kere muayene olduğunda anlayacaksın. İyi akşamlar 😊
Nazliseras Eryamanda oturuyorum eve yakın olması iyi olur diye düşünüyorum biri 11 biri 13 dk mesafede ama olmazsa çukurambardaki koruya gideceğim mecburen
Mlkkskn Nazliseras bende Eryaman da oturuyorum doktor arıyordum Sincan koru ya gittim Faika Ceylan hanıma.. tatlı dilli ve ilgili bir bayan memnun kaldım 😊
petitehatunn koruda doğum yaptıran özel doktor da seçebilirsiniz. aylin totan, semaözden, aylin anıl arslan falsn?
Buktt petitehatunn bunun icin ek ücretmi alınıyor nasıl oluyor bu hastaneye ayrı doktora ayrımı ucret oduyoruz?