tugbaarya
[bilinmeyen] evet elindeki hangi testin varsa sonuçlarını at hangi motor gittin ne dedi hangisine gitmem gerek at yarın sorayım bir
tugbaarya
[bilinmeyen] sosyal medya kullanmıyorum gönderilir diye biliyorum her mail aynı senin için sknt yoksa esininkindedne atabilirsin en azından sknt olmazsa numaranı yaz watsapda yolla. Ha aklına kötü birşey gelmesin . Aynı durumdan geçtim o süreci biliyorum o yüzden elimden gelen birşey olursa yardımcı olayım istedim. Dr normla sorsana test sonucunu görmek isteyecek o yüzden dedim bana yazdığın kadarıyla da sorarım yinede
Devran
1.5 ay sonra adet oldum kürtajdan 2,5 ay sonra hamile kaldım
tugbaarya
[bilinmeyen] gördüm cevap attım şimdi . Önemli olan sonuçlarının bir şekilde yolalyabilmen numarayı amaikden yaz demek istemiştim :) ama böylede yolalyabilirsin. Diye düşünüyorum . TC ni adını soyadını artık gizlemek istediğin neresi varsa kapa istersen yanlış anlamam hani belki başka bir yol gösterir umuduyla daniscam en azından şu var vs derse söylerim sen Dr na danışirsin böyle bir test yol varmış diye
Tugbax68
45 gun olmadim sonrasinda sogan kuruyle oldum
GamzeAkova
Kurtajdan sonra dogum.kontrol.hapi.kullandim.hap bitince sonra adet oldum.yani 23 gun fln surdu.
Keremeral
[bilinmeyen] ben ekim 10 da 11 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum 2-3 gün oldu kanama sonra 6 kasımda regl oldum canım şimdide ilk hamileliğimdeki gibi sağ kasığımda sızı hissediyorum umarım bu kez sağlıklı olur
SuAte
[bilinmeyen] inşaallah kuzum, ilk bebeğin baya büyükmüş yaranı tazelemeyeceksem neden olduğunu öğrendin mi?
SuAte
[bilinmeyen] canım benim gerçekten çok üzüldüm hiç bişeyi yokken duşa girdiğin de birden mi düştü 😢
SuAte
[bilinmeyen] Rabbim bidaha yaşatmasın hiç birimize, gerçekten çok etkilendim canım. Şefaatçin olsun inşaallah, diyecek bişey bulamıyorum bu benim de daha önce bi kaybım oldu oyüzden çok korkuyorum, keşke sana da sormasaydım hakkını helal et üzdüm istemeden seni 😔
AlininAysesii
40 gün olmadım, sonrasında da düzensiz oldum.
tugbaarya
[bilinmeyen] gördüm ama geç gördüm Dr a sadece bana anlattığını hepsini anlattım . Dışarıda paketim yok demiştim ama ağladım sanırım. Şimdi oradan cevaoda yazdım ark dan haber bekliyorum özel e gidiyor oda dedim böyle böyle birşey danisacagim Dr un numarasını at diye oda çalıştır haber bekliyorum bakalım