elifecem8 ben 6 aydır kullanıyorum uyumadan önce alıp yarım saat sonra uyurum sabah etkisini gösteren bir ilaç

25+1 benimde bende 3 aydır kullanıyorum içmediğimde bulantım oluyor ama yatmadan önce 2 adet alıyordum şimdi 1 e düşürdüm sende öyle deneyebilirsin 1 tane içmem yeterli oluyor yatmadan önce

1. Haftadayım son gaz devam prilam olmasa berbat haldeyım.. Bir gün almayayım yerlerdeyim bulantıdan

elifecem8 bende çok kullandım şuan 37+6 haftalığım bıraktım eskisi gibi olmuyor diye ama hala gediğini çıkardığım oluyor doktor şey demişti bebek arada beğenmediği onu rahatsız eden yiyecekleri çıkartır demişti

Sadece kendimi sanıyor sun meğer baya kisi varmış ben de akşam kullaniyorum 6 ay bitmek üzere hala devam

Ayy bi banami fayda etmedi bu prillam. Hic gecmiyor bulanti kusma.acliktan ölcem artik🙈

elifecem8 25. Hafta hala gece iki atıyorum arada deniyorum içmemeyi ama gündüz çok kötü geçiyo yok yani devam

Hayat kurtaran bi tablet. Hamileligimin 2. Ayından beri kullanıyorum 2 şer tane alıyordum yatmadan önce günüm rahat geçiyordu. Şuan 7. Ayıma giricem birde ikiz gebelik benim ki hala kullanıyorum ama teke düştüm almazsam berbat oluyor midem bir kaç kere denedim ama olmuyor. Korkmayın yani iyi geliyorsa devam edin zaten hamileler için üretilen bi ilaç bitkisel diye söylemişti doktorum. Gün içerisindede alınabiliyor sabah akşam ama tavsiye etmem deli gibi uyku yapıyor😌 gününüz hep yorgun bitkin geçer

elifecem8 27. Haftadayim canım 5. Haftadan beri kullanıyorum. Sabahları alıyorum ben Almayınca kusuyorum🤦‍♀️

Omerkazim ben mesela gece yatmadan önce 3 tane alıyordum bazen 4 de oluyordu gündüz felan almıyordum bulanmıyordu midem

elifecem8 bende 6. Haftamdan beri kullanıyorum suan 19+1 im. Bir bıraksam günüm zehir oluyor mecbur devam ediyorum. Günde 2 tane hemde

elifecem8 6. Haftam gibi başladım. 33+1 deyim hala kullanıyorum 🙈 Hiç aksatmadım. 17. Haftada bırakmayı dene demişti doktorum gecem gündüzüm kaydı resmen. Kullanmanda sorun yok tamamen hamilelere özel ve bitkisel dedi. Doğumla beraber geçecek zaten dedi 😍

elifecem8 1. Trimester dan beri kullanıyorum 3. Trimesterdayim haylada kullanıyorum düzenli kullanıyorum düzensiz kullandığım da mide bulantısı oluyor bütün günüm kötü geçiyor geceleri 3 tane içiyorum anca bütün gün tutuyor beni

elifecem8 16+5 iz, 2 gün içmedim çok fena oldum. Devam ediyorum, akşamları 2 tane alıyorum yatmadan. 2 gün çok feci geçince hiç içmeyi aksatmadım, düzenli kullanıyorum.🤭

elifecem8 Ben kullandığım halde defalarca kustum. 0 etkisi vardı,onu bırakıp Onzyd’e geçtik.

elifecem8 Evet 21. haftadayım bende günde 1 tane akşam atarım mutlaka. Yoksa ertesi gün perişan oluyorum kesilmedi gitti bulantım. İçtiğim halde bazen yine bulanıyor.