e_blue_sky_a Erva18 ne gerek var ovulasyona. Kadın doğuma git. Sorun yok derse; 1er gün ara vererek adet olana kadar deneyin. Olur iki üç aya çok üstüne düşme nedendir bilinmiyor ama aşırı umursayınca olmuyor.
Erva18 e_blue_sky_a gittim kadın doğuma sıkıntı yok dedi bende programla takip ediyorum öyle olmayınca bunu denemek istedim
e_blue_sky_a Erva18 ovulasyonu her sabah aynı saatlerde ilk idrarla yap ama. Yine de ovulasyon henüz olmadı diye denemeyi ihmal etmeyin. Hiçbir test %100 değil. Siz baştan 2ser gün arayla ovulasyona yakın 1er gün arayla adet olana kadar deneyin. Ama yani elinden geleni yapsan da o ay olmayabiliyor belki iyi bir yumurtaya denk gelmiyor ama illa olur yani vazgeçmemek gerek
Ayseee60 Benimde amh 0.23 6,7 aldır deniyoruz olmadı iki aylık test aldım ilk ay yumurtlama olmadı kolu çizgiyi görmedim. Ama ikinci ay net koyu çizgili gördüm a günü ve sonraki günü değerlendirdik yeni ayda sadece iki iliski ve şuan 7 haftalık hamileyim 😍
Erva18 e_blue_sky_a ya aslında çok düzenli değil programlar yanlış hesaplıyor mesela 4 temmuzda olmam lazımdı bugün oldum dolayısıyla yumurtlama günü de yanlış oldu ondan olmuyor da olabilir