• Gebelik
  • Doğumdan çok korkuyorum….

Semacaglayan bende cok korkuyodum pskolojim bile bozukdu hamilelik süresinde cok harekwtliydim ve cok pilates yaptim cok kolay dogumum oldu suan 3 aylik oglum kucagimda. Daha yeniymis bebisin düsünme bunlari hamileligin tadini cikar cook özliyeceksin 🥰

Celikk66 ne güzel şanslısınız. Bazı kişiler ne yapsa da olmuyor maalesef😕

Semacaglayan ilk gebeliğin mi bence daha bunu düşünmek için çok erken bi haftadasın bunları düşünüp kendine stres yapma derim hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri malesef benimde tek korkum bu çünkü doğumun ne demek olduğunu biliyorum 2. Gebeligim ama bol bol dua ediyorum ilk gebeligim gibi olmaması için sende bol bol dua et canım.

37+4 m bende kafayı kıracak kadar taktım doğuma çok korkuyorum hemde ger ikisinden de ne yapmak lazım bilmiyorum ki :(

Ne kadar korkarsaniz o kadar heyecan stres yapıp zor dogurursunuz. Bende 25 haftaligim okudugum postlardan şimdiye kadar hep bunu anladım kadınlarin bu hayatta başaramayacağı hiç bir şey yok bence ❤️ Sonucu çok güzel en fazla 1 gün sancı ağrı sızı sonrası mükemmel 💙

Elif57 ikisi arasinda hangisi daha kolay acaba diye dusunuyorum ama normal doğumdan cok korkuyorum

Semacaglayan hiç korkutma kendini daha çok uzun zamanın var bu zaman içerisinde yavaş yavaş bedenin doğuma hazırlayacak kendini ve ağrı öyle şiddetli gelmiyor kademe kademe artıyor ve dayanıyorsun dayanılmaz olan durumda da rabbim bir güç kuvvet veriyor vallahi ağrıyı takmıyorsun önemli olan şey ebeni dinlemek ıkın diyorsa ıkın dur diyorsa dur ağrıyı düşünürsen daha çok canın yanar bebeğini germe hamileliğin ne kadar sakin geçerse bebeğin de o kadar sakin olur derler bizim büyükler ve nefes alıp üç kerede hatta dört kere de vereceksin zaten bir dakikadan az sürüyor doktor başlıyoruz dediği an sancı geldiği an olabildiğince ıkınıyorsun inan o zaman ağrı umrunda bile olmuyor ıkınmaya konsantre olunca ağrı geçince ay bir nefes alayım modunda oluyorsun hiç korkutma kendini zaten 4 cm olduğunda uyuşturuyorlar belden aşağını hiç hissetmiyorsun bile önemli olan kendini şu an rahat bırakmam 38 ve üzerinde olan hamileler düşünsün şu an senin bu düşünceni senin daha çok yolun var

Semacaglayan korkma Allah yardımcın olsun güzel düşün güzel dualar et hersey gönlünce olsun inşallah ben normal doğum yaptım bunuda normal istiyorum Allah’tan bi mani gelmezse

Semacaglayan kız bu işte bir terslik var sanki🌝senin haftandakiler daha çok kalp atisi karin buyumesi hareket hissetme derdine felan düşer sen direkt sonuca baglamissin :) Allah’ın izniyle hepimiz sağ salim getirecegiz evlatlarımızı dunyaya 38+6 dan selamlar 🤣🥰