Hediye Gonca0881 14+1 deyim ama henuz hissetmiyorum benim biraz kilomda var ondan olsa gerek oglumdada gec hissetmistim
SalihArzustn Yarın 16.cı haftama giricem nasipse ama daha hissetmedim. Bende hissetmek istiyorum 😂 zaten benim genelde kasık ağrılı geçiyo hamileliğim
SalihArzustn Gonca0881 en son 13 haftalıkken gittiğimde belli değildi bakalım haftaya gidicem çok heyecanlıyım 😬
tugcemercann bennnn 😎😎16+6 daha hissedemedim yaa cinsiyetini 've hareketlerini cok merak ediyorumm.. . 👼👼👼
Gonca0881 Ben aslında memleketime gelmek için uçağa binebilir miyim diye sormaya gitmiştim gitmişken cinsiyetide söyledi beklemiyordum doğrusu 😊
SalihArzustn tugcemercann evet benim ilk yani bi süre önce bitane oldu kalbi atmadığı için aldılar şimdi çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım. Bi yandan da fazla kasık ağrılı nasip bakalım Allah herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😇
Yeliz- SalihArzustn Adile13 sağlık ocağın da da yapılıyormuş isterseniz birde oraya sorun doktorum bana bişey demedi ki zaten kan aldirdigimiz yerden veriyorlar
tugcemercann SalihArzustn amin insallah diyelim 🤗🤗benimde bulantili surecim var zor ama sanirim herseye deger bu mucize..
Pitircikveannesi Merhabalar kızlarrrr🙋🏻 16 haftalığız.. 15 Nisan tahmini Doğum tarihimiz🤗 Cinsiyetini kıza benzetti ama organı görmeden net bişey demedi.. Bende hissediyorum sanki ama kestiremiyorum bebek mi bağırsak hareketimi🤷♀️
tugcemercann Pitircikveannesi hayirlisi olsun, 👼👼evet ya bagirsaklarda yari calisir vaziyette oldugu icin supheli durum 🙂🙂
Pitircikveannesi SalihArzustn Aynen canım hem merak ediyorum bende hemde bi an önce hissetmek istiyorum kuzumu😍
Elfoo12 SalihArzustn Emineumt28 ilerleyen haftalar da geçiyor bizimde detaylıda beyinde kist demişti 1 ay sonra kontrolde yok göremiyorum düzelmiş dedi canını sıkma canım 🌸
SalihArzustn tugcemercann aynenn anlamıcam diyede korkuyorum 😂 ama artık tekme atsında varlığını hissettirsin ya 😬
Pitircikveannesi tugcemercann Amin canım hepimiz için İnşallahhh.. Valla saçma sapan herkese soruyorum Ne hissedicem nasıl anlıcam noluyor diye😂