Aslan10 Zeynaaa0101 bel ve mide bulantısı kötü gidiyor yatamıyorum keşke cinsiyeti öğrensem 13 ünde gidicem merak ediyorum
likesah Zeynaaa0101 benim kanamalı gidiyor maalesef evde yatıyorum biraz bel ve bas agrim var halsizligim gecti mide bulantim hic olmadi. Kanamam da gecer umarim bir an once. Fetal dna yaptirip ogrenmistik cinsiyeti doktor da son kontrolde gordu kizim olacak 🥰 sizin nasil gidiyor?
Defnesmom_ Zeynaaa0101 kanamalı gidiyor bol bol dinleniyorum. Fetal dna testi yaptırdım ben de kızım olucak inşallah 🩷
atlasveannesi_ PrensinibekleyenAnnee 11 de doktorum soyledı çok eski bır doktor söyle soyleyeyım kayınvalidem esıme muayene olmuş o kadar eski 😂
Aslan10 Zeynaaa0101 12 haftalık 13 olucaz 13 temmuz da randevum var bakalım erkekse kesin beli olur diyorlar 😂
Defnesmom_ Zeynaaa0101 ikili test yaptırmak yerime fetal dna testi yaptırdım ben. Nişantaşında bi dna laboratuvarında
minimix Mide bulantım azalacak diye bekliyorum ama gittikçe daha çok artıyo özellikle sabahları beni çok zorluyor kızlar. Şimdiye kadar çok dengeli besleniyodum vicdan azabı çekiyorum sabah bişey yiyemeyince