Hshfhfnn Duzenliydi sancım sanciyi makta hisediyordum artık ıkınma zamanı gelmişti acile gitimde hemşire acilmamin hızlı olduğunu soyledi
Minnosmino23-23 Minnosmino23-23 ahududu yaprağı çayıymış ya şimdi yine baktım 36. Haftadan itibaren içiliyormuş rahim kaslarını güçlendiriyormuş kolay doğum için öneriyor ebeler
Mecmaul Merveozl çömel bol bol ilk doğumumu 37+2 de yaptım adaçayı içmeye başlamıştım hurma ve ahududu yaprağı çayı içtim bol bol çömeldim merdiven çıktım ikinci doğumumu bekliyorum nasipse 10 haftaya ayrıca perina masajı yaptım 32. Haftadan itibaren
Krbsmry Edasak5 canım ben sehır hastanesıne gidiyorum normal kontrollerımde alttan bakmadılar ama bayramda acılden kontrol ol dediler acılde baktılar hıc korkulacak bişey değil kendını kasma 3-4 snyede bıtıyor
Krbsmry Kızlar benim doğumum sezeryan olucak 39 cu haftada bende bunları yapsam sancı gelınce belki okadar bekletmezler 38 de alsalar ben çok sıkıldım denesemmiki 😅 Zaten ılkı sezeryan dıye sezeryan alıyorlar 9 yıl gectı aradan yani