2019-ikra Kubrarmz benimde 18 gün var hiç belirti yok ne zaman gelir acaba bende bilmiyorum pazartesi gideceğim belli olur mu bilmiyorum
Biryeniannee Kubrarmz aciyor mu sizinde ayaklarınız dokununca bembeyaz kalıyor benim yanıyor birde 🥲🥲
Kubrarmz Biryeniannee acı değilde ağrı çok var. Bide böyle adım attıkça Bingıl bıngıl oluyor sanki . Hissediyorum onu . 😅
Biryeniannee Elif2230 bizde ayni şekil😂 geçen doğuruyorum sandım hastaneye gittik hiç sancı çıkmadı yalancı sancıymıs eve git uyu diyor hemşire 😂
Elif2230 Biryeniannee hayal kırıklığı oluyor biraz öyle olunca 😂😂😂 NTS’de 40-50 arasını sancı diye kabul etseler şimdiye doğurmuştum 😂
Biryeniannee 5melekannesi çok güldüm buna hoşuma gitti 😂😂 nasıl yuvarlanıcam hayal edemiyorum yatakta dönemiyorum bile
Melo-fndkc Biryeniannee son 7 gün kaldı diyor uygulama ama bana hiç öyle gelmiyor. Bende de tık yok 😅 39+0 olduk bugün 41-42 olmasak bari
Ravza-yigit Heyzilwq ben de 40+1 bugün sende de mi hiç belirti yok canm ben hiç doğuracak gibi değilim 🙄
Masalada Biryeniannee Ben de artık doğurmak istiyorum çünkü ilk bebeğim de çok heyecanlıyım sabah eltim doğum yaptı bebeği küçücük çok tatlıydı yani artık diyorum zaman geçse de benimki de gelse Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin♥️🥰🥹