Fnsengul Selam kızlaar, geldi bizim ay ☺️ Temmuz anneleri bir ses verebilir mi hangi günlerde çocuğumuza kavuşuyoruz inşallah🤭✨❤️
Edolili Fnsengul şuan 34+3 ama bakalım gün almadım daha sonuna doğru nasipse 😇 Mide bulantısı yanma, ishal ile başım belada🤯
pelinden Fnsengul 34+6 🥹 Temmuz sonu gibi gözüküyor. Sezeryan mı istiyorum normal doğum mu istiyorum ona bile karar veremiyorum 🥹 doktorum daha zaman var son dönemde belli olur dedi..böyle bir belirsizlik hali
Medine_yasar05 Fnsengul 34 haftalığız bakalım doktorumun dediğine göre sezaryan günü almaya gidecem 4 temuzda
Fnsengul pelinden bende aynı durumdayım 35+3 olduk ama halen karar veremedim nasıl bi doğum istiyorum bilmiyorum 🥺🥺
Fatma120 36+4 bizimkide korku ve heyecanla bekliyorum prensesimi sağlıkla vaktinde gelsin hepimizin bebişi🥰🙏
higirl Fnsengul 11 günüm kaldı bebek nezaman gelecek nezaman sancılanırım zor mu olur kolay mı diye kafaları yemek üzereyim 🥲
Zehra_25x Fnsengul 36. Haftamdaym uygulamaya gore temmuzn 29unda ama bebs cok assagida oldugu icn doktorm erkn dogm olablr dedi 😶