Zehra_25x mommys1 12. Haftada birktm sonrada kan ilaciyla vitamin verdi doktorm doguma kadr kullan dedi.
Pnr_KMRC1 mommys1 12 haftaya girdim gün bıraktım ben doktor öyle demişti zaten bitmişti tekrar almadım cnm
mommys1 beyza_77 doktor mu bıraktırdı bende 12+3 üm bıraksam mı diyorum 3 aydan sonra zaten gerek yokmus heralde
beyza_77 mommys1 ben kendim bıraktım. Son kutuda 10 tane kalmıştı bunu bitir d vitaminine geç demişti ben bitmeden 10 gün vitamine ara verdim sonra d vitamini kullandim
beyza_77 mommys1 anladım canim simdi yanlış bisey söylemek istemiyorum ama ben olsam bırakırdım😇 zaten bu gittiginde başka vitamin ile kan hapi verir doktor da biraktirir
Mineabdullah1 Belginylmz decaviti kaç ay kullanılıyor? Ben nezamann içsem midem çok tuhaf oluyor sizde de aynı şeyler oluyor mu
Pnr_KMRC1 mommys1 12 haftadaysan bırak cnm bişey olmaz çoğumuz o haftalarda bıraktık multivitamin ve demir hapına geçiliyor zaten
Belginylmz Mineabdullah1 Çok şükür bnde bişi olmadı rahatsızlık wermedi diguma kadr kullaniliyo galiba
Busetomris Haftadan sonra başladığın vitaminin içinde folik asit de yer alıyormuş o yüzden bırakıyorsun canım
Yigit_Yagiz_Moms Busetomris 12. Haftada hangi vitamini veriyorlar acaba? Bana doktorum hiçbişey vermedi. 13. Haftadayım