Didoun evet ben sürekli sütümü sagiyorum ucu yok çünkü bebekte çok emmiyor silikon ucla az bişey emiyor o mama da her eczanede bulunmuyor bugün bitmişti kapalı bı eczaneyi yalvar yakar açtırıp aldık 🤦
Aptamil Prematil kullananlar
Lur-2006 peki kabız olduğu zaman ne yapsam rahatlar bebeğim sizin bı öneriniz varmı 2-3 gündür kabız cisini yapıyor kakasını az bişey yapıyor bezini kirletecek kadar
1prensesimm ben zeytinyaği verildiğini duymuştum ama bir fikrim yok bu konuda açıkçası :( evet zor bulunan bir mama haklısınız benim de bayrama denk geldi hastane çıkışımız tüm nöbetçi eczaneleri aradık. Ama mamanın içeriğine baktım besin değerleri gayet iyi o yüzden içiniz rahat olsun
1prensesimm benim de ucu çok büyük diye herhalde çok emmek istemiyordu mama joo nun göğüs ucunu aldım emiyor o şekilde rahat buluyor memeyi. Size de tavsiye ederim ben hep ağladim emmezse büyümez diye. Prematüre olunca insan daha tedirgin oluyor damla damla yemesi bile mutlu ediyor inanın.
1prensesimm kaç kg doğdu bebeğiniz. Bir sıkıntınız mı vardı da erken doğum oldu
Lur-2006 canım bende wee baby nin göğüs ucunu aldım öyle buluyo memeyi ama nedense bu aralar sütüm az
Benim idrar yolu enfeksiyonu vardı muhtemelen ondan erken doğum oldu ama doktor erken doğum sebebini söylemedi benim kendi tahminim çünkü ortada başka sorun yoktu hersey yolundayken bı an da sancım başladı sonun sezeryanla bitti
1prensesimm benim de sütüm çok değil inşallah daha da çoğalır 10 gün oldu doğum yapalı. Benim de birden suyum geldi hiç bir sorun yoktu doktorum 20 temmuzda bekliyordu bebekleri. Ben de apar topar sezeryana alındım.
Lur-2006 rabbim büyük belkide hayırlı olan budur 😍
1prensesimm bende bazen veriyorum Mama doymuyo Ve takviye etsin diye doktor önerdi günde ikiyi geçmeden ver diye . Ama şükür suttumde emdikçe çoğaldı emdikçe çoğalır saat başı emzir yada bir buçuk saatte Hem Suttun iyidir de bebeğin emme refleksi daha tam değildir güçlenmemistor çene yapısı benimki İlkte çok zor emiyodu gücü yetmiyodu zor geliyodu sütüm yani stres yapma üzülme Suttun yeterlidir cnm
Deletedmom_116 çok iyi emiyor ama bazen göğüslerim oyle bı bomboş ki pompa bile süt cikarmiyor bazende üstümü bile kirletecek kadar süt dökülüyor göğsümden, mecbur bende hep mama veriyorum anca öyle doyuyor süt olmayınca insan aşırı stresli oluyor ya
1prensesimm süt arttırıcı bestlak damla var doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz tavsiye edilen bir ürün
Hande_ismail çok teşekkür ederim mutlaka doktoruma sorucam ❤️
1prensesimm evet bizde cok eczane dolasmistik. Maalesef biraz sıkıntı oluyor ama en bulamadınız hipp combiotic 1 numara alın bulana kadar idare eder. Kabızlık problemine de iyi gelebilir.
Didoun evet ama 40 haftası dolana kadar ve 3 kilo olana kadar prematil dışında mama kullanma dedi doktoru her emzirdikten sonra takviye olarak 30 CC veriyorum
1prensesimm doktorunuz daha iyi bilir tabiki