Sezens0782 dudaktan_kalbe25 Buhara da Fatma hanım a gelmiştim bilir işlem için hümeyra nasıl doğum yaptın mı canım birde fiyat nasıl
Nisn23 Sezens0782 buhara da Gül demet hanıma gidiyorum memnunum kendisinden gayet samimi ve iyi bir doktor. 🌸
Nisn23 Sezens0782 27 haftalık şuan. Bu ikinci gebeliğim. İlkinde de buhara da doğum yapmıştım memnun kaldım.
Sezens0782 Nisn23 bende Fatma hanıma bir kez gittim aralık ayında hümeyra var sanırım bide o dışardan hasta bakmıyor denmişti ondan
Nisn23 Sezens0782 fatma hanıma da gittim iki üç kez. Iki gebeliğimde de ama bana biraz soğuk geldi açıkçası o yüzden tercih etmedim. Ama doktor olarak çok iyi işinde. Yani memnun olan cok kişi var. Hümeyra hanım için giden tanıdıklarım genelde sezeryan yanlısı olduğunu söylüyorlar ama ben hiç gitmedim ona o yüzden kesin bir şey diyemeyecegim😊
Slxkldk Sezens0782 Ayşenur Aksoy poliklinik te hiç olmuyor stajyer imi bırakıyor. Gülsün özbay aşırı iyii sezeryan oldum çok memnun kaldım
Sumeyraa25 Şehir hastanesinde Ayşenur Aksoya gidiyorum hep çok memnun kaldım. 2 çocuğumun doğumunu yaptırdı. Bildiğim kadarıyla erzurumdaki tek profesör, kadın, kadın doğum doktoru kendisi. Kesinlikle tavsiye ederim çok iyi çok ilgili birisi.