Sezens0782 Kızlar Kars tayım orda güvendiğiniz gittiğiniz kadın doğum doktoru var mı orda yapacak gibiyim önerilerinize şimdiden teşekkürler
Nisn23 Sezens0782 buhara da Gül demet hanıma gidiyorum memnunum kendisinden gayet samimi ve iyi bir doktor. 🌸
Slxkldk Sezens0782 Ayşenur Aksoy poliklinik te hiç olmuyor stajyer imi bırakıyor. Gülsün özbay aşırı iyii sezeryan oldum çok memnun kaldım
Sezens0782 dudaktan_kalbe25 Buhara da Fatma hanım a gelmiştim bilir işlem için hümeyra nasıl doğum yaptın mı canım birde fiyat nasıl
Nisn23 Sezens0782 27 haftalık şuan. Bu ikinci gebeliğim. İlkinde de buhara da doğum yapmıştım memnun kaldım.
Sezens0782 Nisn23 bende Fatma hanıma bir kez gittim aralık ayında hümeyra var sanırım bide o dışardan hasta bakmıyor denmişti ondan
Nisn23 Sezens0782 fatma hanıma da gittim iki üç kez. Iki gebeliğimde de ama bana biraz soğuk geldi açıkçası o yüzden tercih etmedim. Ama doktor olarak çok iyi işinde. Yani memnun olan cok kişi var. Hümeyra hanım için giden tanıdıklarım genelde sezeryan yanlısı olduğunu söylüyorlar ama ben hiç gitmedim ona o yüzden kesin bir şey diyemeyecegim😊
Sumeyraa25 Şehir hastanesinde Ayşenur Aksoya gidiyorum hep çok memnun kaldım. 2 çocuğumun doğumunu yaptırdı. Bildiğim kadarıyla erzurumdaki tek profesör, kadın, kadın doğum doktoru kendisi. Kesinlikle tavsiye ederim çok iyi çok ilgili birisi.