52sareDeniz Anneler nasılsınız , acaba çocuğunuzun eşyaları ve kıyafetlerini ne zaman yıkayıp sermek lazım ben hala yapmadım geç mi kaldım acaba 🫣
Yazmelegi_ 52sareDeniz şuan 34+1 hersey bitti bence yapin bitsin çünkü artık ağırlaşma vaktiniz geliyor
Kubare134 52sareDeniz biz de almadık daha bizde çeyizler anne tarafı yapıyor biz de memlekete gidince alacağız inşallah..hayırla gelsin kuzucuklar🎈
Arzu501 Bende 30+3. Önümüzdeki haftayı yapmayı düşünüyorum. Yatakda olduğum için annem yapar her halde.
ikiprensannesi__ 52sareDeniz bende 30 um daha yapmadım bişey olmaz eksikler var hala tamamlayıp yapacam 32 yi bulur gibi yıkamam hazırlamam 🤗
aaslim 52sareDeniz 32 deyim, iki gündür çamaşırlarını yıkamakla yerleştirmekle uğraşıyorum, bitince de hastane çantasını hazırlayacağım. İnsan cidden ağırlaşıyor o kadar ayakta kaldım bacaklarım çok ağrıyor o yüzden bence geciktirmemek lazım
52sareDeniz Sanathanim yenidoğan deterjan var ben ondan aldım yıkıycam ama ne zaman yapsam bilmiyorum
52sareDeniz Gulnar_9 hayırlısıyla inşallah biter bende ne yapsam siye düşünüyorum öyle çok bişey almadım dedim doğunca giyimine göre alırım bilemedim
Okayss 52sareDeniz 33. Haftada tamamladık her şeyini şimdi 34 olduk bi tek kendi eksiklerim kaldı bebişimin her şeyi hazır
Sezenn_ 52sareDeniz benim hazırlığım bile tam değil hâlâ 🫣 ne ara yapacaksam ama ilkinden tecrübeliyim biraz daha bir haftada halloluyor hepsi canım
ikiprensannesi__ 52sareDeniz 32 de başla en doğru zaman bence zaten gundelikte yıkıyoruz çamaşır yıkayıp aşmak da bişey yok ben öyle yapacağım yani sonra klimayı açar oturduğum yerde utulerim