_brcu88_ miyasekubra amin inşallah canım 🥰🌸aramızda bir gün var,🌸🥰doktorla konuştunuz mu doğum tarihini falan
Aleynacamoglu _brcu88_ Canım ben yurt dışında kalıyorum ve burda doktorlar hamile olduğunu bildiğin anda son adet tarihine göre hesapliyolar ona göre de bi tarih cıkıyor 🥰 ordaki doktorlar söylemiyorlar mı?
_brcu88_ Aleynacamoglu aaa evet arkadaşım vardı oda söylemişti unutmuşum …bilmiyorum ki ben sezeryan düşünüyorum başından beri …henüz daha hiç doktorumla konuşmadık Perşembe randevumuz var gitcem bı şeker yüklemesi yaptırmışmiydin sen ?
Ygmrcylin Aleynacamoglu şimdi bir şey sormak istiyorum benımde adet takvimine göre 27+3 ama ultrason da 1 haftaya yakın önde gıdıyor 26,28 arası dıyo doğuma şimdi ben ultrasona göre mi dogurcm 1 hafta önden gıdıyor yoksa 1 hafta erken mi 😕
Aleynacamoglu Ygmrcylin Canım doktorun hangisini uygun görüyorsa onu söylicekdir zaten sor bi arada fazla bişey yok zaten bana ultrasona göre hesaplatırıyor doktorum 🥰
_brcu88_ miyasekubra bizde konuşmadık daha bide erken diye ben konusunu açmadım da bayramdan sonra randevumuz var bakalım belki konuşurum unutmazsam eğer 🥰