Nurasya _nigarr24_ 😱😱😱rabbim isteyene versin canım benim 3. artık 3,5 aylık bana yeter kan pıhtılaşması var bende doktor başka korunma yöntemi önermediği için tüpleri bağladı ama nasip rabbim verirlerse de bişey yapamayız
gamzosgamzos _Htc_ ben spiral taktirdim cok memnunum tabi spiralle hamile kalanlarda oluyor forumlarda falan gordum ama cevremde kac senedir spiral kullanıp hamile kalan kimseyi gormedim 😊
Kizilciksurubu 1prensesimm Hapın adı Yasmin, Bayer’in ilacı. Emzirirken kullanılıyor mu bilmiyorum açıkçası. Doktora danışıp kullanmak en iyisi.
KadersizMelek _nigarr24_ kız ne olur umutlarımı kırma, 8 haftalık hamileyim daha 1,5 yaşında kızım var korunurken kaldım. Tek çözümü bağlatmakta görüyorum deme öyle 😨
_nigarr24_ KadersizMelek eğer doktorunuz iyiyse tam kapatırsa hamile kalmazsınız. Bence hem spiral hem tüm bağlamada doktor hatası yüzünden hamile kalınıyor
Sedefdinc 6 sene prezervatif ile 2 sene hapla korunduk. bana hap daha kolay geldi ama isteksizlik oldu o yüzden hapı bıraktım kocayla araya mesafe koymak zor oluyor ama en etkilisi o gibi 🤣
ilkembyrd _Htc_ ben doğum kontrol hapina rağmen hamile kalanlardanim üstelik düzenli kullanmama rağmen annem bana spiral varken hamile kalmış yani bence hepsi yüzde yüz değil en mantıklısı kilit vurmak herhalde 😂😂
benaslindayohum elifsen deri altında da adet olmayanlar var o yüzden korkuyorum açıkçası sadece iğneye de güvenemem, of of nedir çektiğimiz 😞🥺
gamzosgamzos GulKeskin 6 ayda bir duzenli kontrole gidiyormuydunuz ayyy Allahım korusun tekrar hamile kalmak en buyuk korkum Rabbim olmayanlara nasip etsin inşaAllah 🙏😊
GulKeskin gamzosgamzos tabiki gidiyordum buna rağmen kaldım Çünkü istemiyordum Doktorum bile şaşırmıştı binde bir olan bana denk geldi 😂 Bence çok da güvenmeyin extra dikkat edin yanı o var diye saldım çayıra olmasın🙈🤭🤭🤭