_Htc_ En iyi korunma yöntemi nedir sizce? Doğum kontrol hapı mı spiral mi bir de deri altı implant var?
Deletedmom_103 _Htc_ kocadan uzak durmak en mantıklısı. Çünkü hiç bir doğum kontrol %100 sonuç vermiyor. Prez, geri çekilme, spiral, ertesi gün hapı dörtlüsüyle bile kalınabilir
buusur _Htc_ yeni evlendiğimde iki yıl doğum kontrol hapı ile korundum düzenli kullandım çok da memnundum bir sorun yaşamadım bıraktıktan iki ay sonra hamile kaldım 😊
Kizilciksurubu _Htc_ Ben doğum kontrol hapı kullanıyordum. Bırakır bırakmaz 2 ay sonra hamile kaldım. Diğerleri için bir şey diyemem ama Yasmin bu konuda baya etkili :))))
GulerSanverdi1 _Htc_ canım doğum kontrol hapı 6-7 yıl kullandım malesef çok isteksizlik yapıyor bende yaptı yani brakinca da anca bir seneye az çok yerine geldi benim için tek sorun oydu hapta spiral düşünüyorum ama bakırı çok kanama yapıyor hormonlu adeti kesiyor napcaz bilmiyorum
_nigarr24_ Bulbulyuvasi doğur artık pozitif mi pozitif herkesin kıskanacağı doğum hikayesi okuyalım🤣🤣
ikimelekannesi28 buusur doğum kontrol hapları kilo aldırdı mı peki genellikle kilo aldırıyor diyorlar kullanmak istemiyorum oyüzden daha bir tane bile kullanmadım bu güne kadar
buusur buusur kilo problemim olmadı evlendikten sonra biraz aldım ama sürekli evdeydim gece yemelerimiz fazlaydı ondan dolayı da aldım hapla ne kadar alakalı bilmiyorum hiç almayan arkadaşlarım da var
elifsen Spiral condom şu an için en mantıklısı. Doğum kontrol hapı sigara kullananlarda kansere sebep olduğu bir çok çalışmada var. Geri çekilme erken boşalma, erkekte isteksizliğe sebep oluyor.
benaslindayohum elifsen ay çok üzüldüm kendim için kızımdan önce yıllarca kullandım hap düzenli adet olmak için ve 2. Bebeden sonra tekrar başlayacaktım sigarada kullanıyorum 😞
1prensesimm Kizilciksurubu emziren anneler kullanabilir mi hangi doğum kontrol hapiydi doktunuz mu verdi?
Youngplanner Kizilciksurubu ay bana da 2 ay sonra kalınıyo dediler erken bıraktım yasmini hemen hamile kaldım 😂😂
TBsra Kizilciksurubu yaşamını kesinlikle önermiyorum Avrupa da yasaklandı çok fazla zararlı olup bir çok kadının hayatına mal olduğu için.
Rabia_91 Tam 8 yıl geri çekilme ile korunduk. Çocuk istediğimiz ay ilk denemede hamile kaldım. Ama geri çekilme bi korunma yöntemi değildir, bizi örnek almayın 🤭
elifsen benaslindayohum hiç tavsiye edilmiyor. Onun yerine deri altı implant ya da 3 aylık iğne olabilirsiniz. Sigara ya da hap tercih edeceksiniz mecburen
Kizilciksurubu 1prensesimm Hapın adı Yasmin, Bayer’in ilacı. Emzirirken kullanılıyor mu bilmiyorum açıkçası. Doktora danışıp kullanmak en iyisi.
benaslindayohum elifsen deri altında da adet olmayanlar var o yüzden korkuyorum açıkçası sadece iğneye de güvenemem, of of nedir çektiğimiz 😞🥺