Hatice_123456 Anneadayi0404 Yok cnm doktor öle dediyse doğrudur insanlar i boşver ama 7 haftalık fotodan erkek zaten
Hdemir1618 mavitrn benimki de kız 🙈 21. Haftada artık boylu boyunca yatmıştı yeter bu kadar merak der gibi😂
Simge_celen_ozyildiz_ mavitrn perinatoloji de bir doktor orda devamlı doktor değişir 😊 ama özel bir doktor 12.hafta da erkek dedi 16da netleştirdi 😊
deniz2812 Anneadayi0404 abla pipisi kabak gibi ortada doktor erkek diyor sen vahiy indirilmesini bekliyorsun herhalde 😂😂
Simge_celen_ozyildiz_ mavitrn valla Salih mi Salim mi neydi adı verdikleri giriş kağıdında Merve diye bir doktorun ismi yazıyordu içerde erkek vardı o yüzden isim veremiyorum
mavitrn Simge_celen_ozyildiz_ deniz Öztekin doktor adı ama içerde 28-29 yaşlarında bir genç bakıyordu ultrasona
Simge_celen_ozyildiz_ mavitrn hangi odaya girdiniz perinatoloji de ben 7 numaradan başka odaya girmedim deniz adında da doktor girişim de olmadı hiç ondan sordum
PrensinibekleyenAnnee Hatice_123456 hiç tahminde bulundu mu canım bende 17 18 oldum bende tam ogrenemedim
Hatice_123456 PrensinibekleyenAnnee evet kız tahmini yaptı ama erkek çıkarsa bana gucenmeyin diyor emin olmadığı için
PrensinibekleyenAnnee Hatice_123456 o nasıl is 😂 banada ilk kız dediler ikincide erkek gibi gördüm ama emin değil.bi ara öyle gördüm diyor 😂
mavitrn Simge_celen_ozyildiz_ çünkü iki ayrı doktor bakıyor o bölüme ondandır bende son odanın bir yan odasına girdim