nefessmommm mavitrn evet canım olabilir bebeğin duruşundan da görünmeyebiliyor Aslında doktorların bir tahmini oluyor ama kesinleşmeden aileye birşey söylemek istemiyorlarmış
mavitrn nefessmommm evet evet bende öyle biliyorum bilmiyorum devlette bi kural mı ne geç söylüyorlar
Fuhrer mavitrn bebiş cinsiyetini göstermeyince benimde doktorum bu şekilde tahmin etmişti ve tuttu ondan öğrendim ☺️
minikmucizeemaak mavitrn Bence yine 1 2 hafta sonra en netini söylerler bizim 13+6 da kıza benzettiler 15+0 da oğluşu öğrendik😂
Hdemir1618 mavitrn ben 21 de öğrendim benim ki rahatına düşkün olduğu için pozisyonunu değiştirmedi 🙈
Anneadayi0404 Hatice_123456 evet erkek 37 haftalığım ama kşmse erkek olduğuna inanmıyor Buda 26 haftalık ultrasyon görüntüsü doktor işaretledi ama hala insanlar yüzünden inanmıyorum 😟
Hatice_123456 Anneadayi0404 Yok cnm doktor öle dediyse doğrudur insanlar i boşver ama 7 haftalık fotodan erkek zaten
deniz2812 Anneadayi0404 abla pipisi kabak gibi ortada doktor erkek diyor sen vahiy indirilmesini bekliyorsun herhalde 😂😂