Canimucizem ardengunes yaa zam yerim diye düşünüyordum zaten inşallah çok abartı olmaz şuan için 14 bin doğum muayene 415 inşallah uzmezler bizi ya çok memnunum çünkü
ardengunes Canimucizem inşallah 🤕bende memnun kaldım muayene ucretide çok iyi diğer yerlere göre inşallah ucmazlar 😫
ardengunes Canimucizem evet yeni tanıştık 😊 doktorum sitesindeki yorumları gördüm öyle gittik çok tatlı bi doktor gibi 🥰
Canimucizem ardengunes bende geçen seneden beri tanışıyorum polikistik over nedeni ile gitmiştim tedavi etti sonrasında hamilelikte de nasip oldu çok şükür çok tatlı çok pozitif biri kaçıncı haftadasiniz🤍
Elfve busrakayr normal doğum yaptım o an dünya dursa yansa parçalansa umrumda değildi kızım da dahil.
ozlem_yasn03 busrakayr çiğli devlet hastene sine gidiyorum özel deki gibi ilgili doktorlar doğru. Doktoru bulmak önemli olan. Şehir hastanesi açıldı hem temiz hem de doktorlar henüz bikmamistir😂
Merve7 busrakayr busrakayr şunu öneririm öncelikle. Size verdikleri fiyat listesine bakmayın. Sadece doğum ücretini öğrenmek istiyorum diyin. Çünkü ben 3 yıl önce 8 bin den başlayan rakamların üstüne sadece doğum ücretini sorduğumda 5 bine düştü. Süslemeler falan hepsi boş para katıyor.
sultanireem Merve7 ay kız iyi oldu söylediğin ben bilmiyodum bunu dur sonraki ramdevuda sorucam bunu ben kapı süsümü falan herşeyimi yaptırdım zaten 😂😂
Gulcannnnnnnn Bence bu fiyatlar karşısında en mantıklısı medicana ya , madem o kadar ödeyeceğim Ege pol tınaztepe yerine medicanaya gider en azından daha ilgili bir süreç geçiririm .
defneveannesii_ Gulcannnnnnnn Kesinlikle doğru tercih olur. Yani şu an 25 ila 30 civarı bir şey medicana doğum fiyatı ama doğum sürecini en güzel şekilde yönetmeni sağlarlar için rahat olur 🤭 Çok pahalı gerçekten baya hatta ama ona göre ilgi alaka ve her imkanları var 😊
Gulcannnnnnnn defneveannesii_ evet bende egepole gidiyordum ama şu an değiştireceğim medicanaya gideceğim çok saçma çünkü egepolun bu kadar yaptığı zam