BirVeraAnnesi35 sultanireem yaa sizinde mi kasım nasıl denk geldi ☺️ Ya çok teşekkür ederim kafamı fiyatlar karıştırıyordu ben ilk doğumumu egepolde yaptım şuan 24 bine çıkartmışlar vazgeçtim ordan çınarlıya gidip konuşucam artık kesin
sultanireem BirVeraAnnesi35 ay evet 21.haftaya girdik oğlan geliyor bizim ilk bebişimiz olucak 🥰 bence de 24 25 çok uçuk fiyatlar çınarlıyı değerlendirin gidin bakın normal bi hastane yani umarım yardımcı olabilmişimdir 😂
BirVeraAnnesi35 sultanireem hayırlısı olsun oğluşunuz biz 18 hastalığız cuma öğrenicem inş cinsiyetini çok yardımcı oldunuz gerçekten çok teşekkür ederim sağolun 🥰🥰
Nurmert sultanireem reşat hoca tabiki 16yı doldurmadan söylemiyor 😅😅 cuma gittiğimizde 17ye girmiş olacağız bayramdan sonra söyleyeceğim dedi 😀bizde sabırla bekliyoruz 🙏
Tkdkmk-09 Freyan benimde doktorum Çınarlı ile çakışıyor bize de aynı fiyat verildi temmuz zammı ile 20 olur dendi son 30 günüm var
Freyan Tkdkmk-09 12.500 den 20 ye de çıkaramazlar heralde ya. Oranı çok yüksek bir zam olur. Bir de dr disardan gelecek o da extra alıyor
Canimucizem ardengunes yaa zam yerim diye düşünüyordum zaten inşallah çok abartı olmaz şuan için 14 bin doğum muayene 415 inşallah uzmezler bizi ya çok memnunum çünkü
Freyan Tuseee ya bana doktorum asgari ücret ile bir zam olacak demişti bunu dediğinde tarih 19 hazirandi hatta. Sonrasında ne oldu bilmiyorum ama buraya arkadaşlar yazmis yeni birr zam yok diye insallah yoktur.
sultanireem Cerreeennn yaa 😍 oğlum duymasın bende kızım olsun isterdim hep 😂😂 şaka bi yana tabiki sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🧿
Seydarts Ben 1 ay önce tınaztepe galen bayraklı ile görüşmüştüm 15 bin di 35. Haftanizda netleşecek dendi. Şuan 33 üm kesin zam gelecek. Ama 15 ten 20 ye çıkması bile çok olur