Fik 2oglusssannesii kı pastadalarda yaptın diyelim puding içine kakaolu kremşanti at az soğusun puding çok güzel sert bir yapısı oluyor tadısa güzel 😂
aayseisik Fik az önce canım kabak tatlısı çekti ve hiç üşenmedim kalktım yaptım bol tahinli yedim bi de kilo problemim olmasa keşkee 😂😂
aayseisik Fik ben cinsiyeti öğrenene kadar hiç canım tatlı istemiyordu beyin altı düşünce ile şimdi tatlısız yapamıyorum
peri5860 Fik Ben şu anda doğum günü pastası aldım kutladık yedim ailecek 😂😂🤣 Gebelik boyu şekerli şeyler çekiyor canım çok sinir bozucu çünkü en çok onlar kilo aldırıyor malesef
Fik peri5860 ay bendede öyle kız yemediysem kilo kilo baklava yemişimdir adam beni görünce direk hazırlıyor paketi artık 😂😂😂
ElifKarata Bende smdi yedim 🥰🥰🤣😇😇siyahzeytine kekik zeytinyağ döktük ekmeği bandıra bandıra yedim valla😇🤣🤣🤣 uyuyamadım karnımdan gur gur ses gelio nabim
Fik ElifKarata ay kız siyah zeytin değilde aklıma şey geldi zeytin yağı kimyon tuz bandıra bandıra tandır ekmeği ile ye yanına da domates 😍
Deletedmom_110 Fik kız marketten hazır aldır uğraşma bu saatte🤣🤣bende hamileyken çok severdim nerdeyse hergun yapardım
Fik Deletedmom_110 🤭🤭🤭 ay valla yedim evde vardı hazır vanilyalı 2 tas vanilya yaptım içine az kakao attım kalanın kakaolu daha 2 tas çıktı bir oturuşta 2tasını da yedim he mide pert nxxmcmnc gaviscon aşkıma gidiyorum 😂
Anne-22 Fik kız ben bu postundan sonra eşimi markette gönderdim ve yaptım hayat ertelemeye gelmez kilo geldiği gibi gider de☺️💕
dilay_06 Fik bişey olmaz ye benim de 32 ye kadar iştahım çok açıktı 12 kilo almıştım şimdi 1-2 kilo vermişim
Deletedmom_110 Fik oyy kuzum afiyet olsun ye tabi benimde 9 ay hep canım tatlı çekti ya hamileyken🤩🍓🍓 kız mi seninki kızda genelde tatlı çok isteniyor bende de öyleydi 🥰