Fik Kızlar canım okadar çok puding çekti ki anlatamam pişirip yiyesim geliyor şuan benim gibi olan var mı iyi ce kilo da aldım dedim karpuz yiyeyim geçer belki istek yok 😂
Catsofmom Fik Len yazacagına yapıp yeseydin ya şimdi nerden bulcam ben puding yapacak malzemeyi pudingi şeyi üff 😖😖 eşeğin aklına karpuz kabuğu soktun şimdi
Cigerekacankedituyu Geçen gün tam bu saatlerde eşim aşerdi puding nandjxjxjx evde de hazır yoktu, mecbur nişasta kakao bi şekilde hallettik 🤣
Fik Catsofmom evde nişasta kakao varsa dene güzel oluyor 🤭 unla bile yapıyordum ben internette vardır tarifleri 😄
2oglusssannesii Catsofmom hemde Hazır pudingler damagimiza göre olmuyo bazen ya acı yada fazla şekerli oluyo hemde bu tarifle kakousunu şekerini damak zevkimize göre ayarlıyoruz hemde malzemeleri genelde her evde bulunan şeyler afiyet olsun smdiden (pastalarda felan da bu tarifi kullanıyorum ben hep
Fik 2oglusssannesii kı pastadalarda yaptın diyelim puding içine kakaolu kremşanti at az soğusun puding çok güzel sert bir yapısı oluyor tadısa güzel 😂