Feridealbayrak Mrvtmr bendede öyle canım baskı yapınca ayağa kalkıp hareket ediyorum iyice insin diye ama yine yok sanırım bu gecede uyuycam😂
Beyzateo Ben de 40+1 oldum. Bikaç gündür bacaklarım sanki adet olmuşum gibi ağrıyo. Bazen de karnım ağrıyo çok az adet ağrısı gibi. Kasılmalar oluyo zaten. Bunun dışında açılma vs bişey yok..
Feridealbayrak Beyzateo bende de oluyor canım sanki adet olucakmışım gibi ağrıyo bazen de üşütmüşüm gibi ağrıyo sonra duruyo🙁
Elff Bu açılmanın olması için hurma yemek ve merdiven çıkmak dışında yapabileceğimiz başka şeyler yok mu ya
blackcatS Ben 38+2 yim haftaya cuma gel yatışını yapalım açılman olursa gün içinde doğurursun diyo 😑 ya olmazsa hastanede mi yatıp kalkcam ben 🙇🏻♀️😩
BuketEsenolu Feridealbayrak bende 40 haftalık oldum alt bölgem de ağrı oluyor belim çok ağrıyor yükten dolayı baska da tık Yok 😏 2cm açılmam var 1 aydır . baş aşağı pozisyonda ve kanal a da yerleşmiş ama kilomuz var biraz doktor en fazla 1 hafta daha bekleyelim dedi çarşambaya kadar bebegim kendiliğinden gelmezse yatışım yapılıcak rabbim hepimizi cocuklarına kavustursun 🙏🏼❤
Feridealbayrak BuketEsenolu amin canım hakkımızda hayırlısı bende aynı 40 haftayım açılma yok sancı yok en fazla bi hafta beklerim dedi doktor🙁
BuketEsenolu Feridealbayrak evet ya haberleşelim hala tık Yok değil mi 40+0 olduk program beni kutluyor falan 😂 Ama bizim bebişin geleceği yok
Shnern Bende 39+1 im ama kilomuzda var wn son nst de min duzeyde sanci vardu ve su iki gundur asiri gaz var bende anlamis degilim bagirsaklarimdan cok ses geliyor baska birsey yok 😥😥
KrMuratule Feridealbayrak aynen canım ya hem doğumdan korkuyorum hemde kucağıma almak için sabırsızlanıyorum karışık duygular içindeyim 😊