goncacan AslKarata magazadan aldık teshir ürünüydü uretimi durmus ama modelini hatirlayamadim canim teddy modeline benziyo internetten bi bak bi de magazada oluyo illa teşhir ürünü
Devran Ben almadım karar verdim ama kartal atalar cadde üstünde bi maaza var oradan alıcaz büyüyen beşik şifonyer ve dolap ı yorgan yastık içinde olursa 7.400 ama yorgan yastık almıycam başka yerden alıcam 7000 tl odası
Asli35k Çilek baby cotton takımını beğendik bi arkadaşımız almış onda görüp yukarıda 7 bin diyen var ama 3.350 yazıyor site de. Mağazaya da gidip sormak lazım sanırım 🙄
Swraksya Pendik Erol mobilyadan 3 kapılı dolabı büyüyen beşiği şifonyeri birde uyku seti içinde cibinlik demiri yatağı dahil 2460 tlye aldık ama o ara kampanyaları vardı geldiler kurdular çok güzel oldu çok beğendik tavsiye ederim..
Tugbamete AslKarata bizim odamızda dolabımız vardı zaten Meltem mobilyadan carino setinin sadece büyüyen karyolasını aldık 1865 tl yataksız 520 tl yede aynı yerden yatağını aldık indirim vardı kasım başında o zaman aldık yarın teslim etcekler inşallah 🙏🏻