Brlgry AslKarata çilekten baby cotton takımını aldık oğlum için Cibinliği uyku seti yatağı vs herşeyi tam takım 7 bin civarı tuttu biz aldıktan sonra indirim oldu biz fiyatlar yüksek iken aldık biraz
EmineBurcuTfekiSar AslKarata ben kanz bebe Kartal’dan aldım cnm. Bebek beşiği komidin dolabı sepet beşiği uyku seti arabası puseti ve bebek bakım çantası 4050 tl ye aldım. Teslimat çok yoğun olduklarından 2 ay sürüyor gelip kurdular çok güzel oldu. Ama sanırım şimdi 450 tl fln zam gelmiş. Rabbim bebişlerimizin odalarında yattıkları günleri görmemizi nasip etsin inşallah 🤲🤲
Buse01 Bn normal bir avmden aldm gardrop ve sifonyer bide besik aldm 0-3 yasina kadr yatabilcgi bide kendi odama aldm anne yani bukadr bide hali ve perde :) toplam 3.500 maloldu bebek arabasi var bide
AslKarata EmineBurcuTfekiSar Kanz bebe Kartal a bakıyorum da Ankara’da oturduğum için ürünü görmeden alacağım o yüzden tereddüt ediyorhm güvenilir mi ?
iremby AslKarata ben park yatak aldim civilden, gardolap aldim tekzenden. Puf var koltugumun salincagi oyun halisi bebek arabasi derken oda dopdolu oldu zaten. Yettide 4 kapi 2 cekmeceli gardolap aldim zaten.
Eraa Babymaal dan pierre cardin bebek odasi takimi aldim yatagi ve uyku seti hediye 3500 tlye indirim yapmislar
EmineBurcuTfekiSar AslKarata biz gidip baktık geç tesliminden başka sorun yaşamadık. Ürün bence fiyatına göre gayet iyi. Tabi sizin tercihiniz.
goncacan AslKarata caploonba mobilyadan kampanyadan aldik canm 3200tl büyüyen beşik uc kapılı dolap ve sifonyer
goncacan AslKarata magazadan aldık teshir ürünüydü uretimi durmus ama modelini hatirlayamadim canim teddy modeline benziyo internetten bi bak bi de magazada oluyo illa teşhir ürünü