Nerfemm 120622Aht havuzda mikrop kapma olasılığı yüksek ama denizden korkma. Sadece hamilelik yani sonuçta güneşte cok kalma ve ıslak mayoyla fazla kalmaman lazım
Deletedmom_103 120622Aht deniz suyu aktif sirkülasyon olduğu için daha temiz ama havuz öyle değil. Benim doktorda girebilirsin demişti
Bebiskosuu Mayonuzla denizin kenarında cevapları bekliyorsunuz gibi geldi nasıl bi aciliyet bu 😂 doktorunuzla konuşulacak bi konu bu hamileliğiniz özelinde
Deletedmom_103 Bebiskosuu önce hazırlık yapmış sonra burda girilir diyen olursa ha tamam diyip atlayacak direkt galiba akdmakkakka
Rwerdst 120622Aht su temizse girilir canım. Ama bayramda önermem. Hem kalabalık oluyor hemde pis 🤕 açık denizin rengine (yani denizin derin yerinlerine göre) göre çok yeşil veya sarıysa girmeyin bence… Enfeksiyon kaparsınız.
Pinar4588 120622Aht Şimdi girdim bende denize 🙈36+5 olduk ama doktoruma sormadım sıkıntılı bir durumum yok diye
Goksu1993 Benimde doktorum normal doğumu kolaylaştırdığı için tavsiye ediyorum dedi nioli yağı diye Bi yağ önerdi çamaşıra 1 damla damlatınca enfeksiyon olmuyormuş
Bebiskosuu Deletedmom_103 off ben de gördüm 😂 bi de acil cinsel ilişkiye girebilir miyiz sanki böyle hazır bekliyorlar 😂 ben tatile geleceğimiz kesin değilken 3 hafta önceki randevumda doktoruma sordum ne olur ne olmaz diye allahım ben mi bi şeyleri yanlış yapıyorum ya 😂