reinamm edashh günde iki kez yiyorım.. iştahım yok malesef. Ekstra bişi yapmıyorum. Bide kilo olayından hep kortkğm için canm bişi çekse de az yiyorum
MelisHakan Kilo konusunda hic mi hic sıkıntı yapmadim ve 40 haftamdayim 9 ay boyunca sadece 15 kilo aldim bunun zaten 3 kilo 500 grami bebisim
Ezgiadgzldmr 10+1 hiç kilo almadım doğal olarak hiç bişey yiyemediğim için bulantılarım geçmek bilmiyor ☹️
edashh Msalbyrk ben tamamen sebzeye döndüm ve insanlar konuşur herşeye zaten saglıklı olaun bebiş ben o yüzden kimseyi dinlemeden dışardan yemeyi bıraktım kiloda iyi birşey değil sonrasıda var bu işin pisikolojik bile etkiliyor ne yalan söyliyim🤭😁😁😁
Ezgiadgzldmr Msalbyrk bakacaz artık illa ki alınır ama tabi ki çokta yememek lazım dikkat etmeye çalışacağım bakalım :)
edashh Ysmn23 normal bence zaten bende aynıyım sizle hemen hemen kiloyu senin değil bebegin alması lazım sonuçta bizim millet ye ye şişiyor sonra kıramplar yürüyemiyolar çatlamalar sonrası fena ben böle düşünüyorum bebek kilo alıcak
Ysmn23 edashh aynen canım dikkat ediyorum zaten ekmek şerbetli tatlı pirinç vs yemiyorum çok kilo almak istemiyorum ya
edashh Ezgiadgzldmr kokudan sinir oluyordum kensime bile ve limon yesim 4 ay boyunca kabuklarını burnuma koyuyordum çok rahat ettim sonra sana iyi gelirmi bilemem🙄
Rabia06 edashh kızımda 18 kg almiştim 🙈 Tam 10 kilomu verdim Yine Hamile Kaldım ☺️ Tam 6 aylıgız şuan 6 kilo aldm çok yiyen bi insanım ve hemen yariyo 😩