deletedmom947 edashh şimdi buraya 20. haftadayım 10 kilo verdimciler üşüşür😂 Gerçekçi olalım hanımlar, 30. haftadayım 8 kilo aldım ve şu son 2 ay kendimden korkuyorum😬
reinamm deletedmom947 var öyleleri vala. Dayımın eşi 9 kilo verdi doğuma kadar. Nasıl oldu anlamadk. Oğlu 2500 kg doğdu
Msalbyrk edashh valla hicte etmyom ne yalan soylim ne blursam yiyom🤷♀️ cnku ben hamile oldgmda yok yok zayfsn flan bebek gelsmez zorlycan birsuru sey soyledler. Bebegmle beraber bende geliştim ilk defa 50 li rakamlara geldm 😁
reinamm edashh günde iki kez yiyorım.. iştahım yok malesef. Ekstra bişi yapmıyorum. Bide kilo olayından hep kortkğm için canm bişi çekse de az yiyorum
edashh Msalbyrk ben tamamen sebzeye döndüm ve insanlar konuşur herşeye zaten saglıklı olaun bebiş ben o yüzden kimseyi dinlemeden dışardan yemeyi bıraktım kiloda iyi birşey değil sonrasıda var bu işin pisikolojik bile etkiliyor ne yalan söyliyim🤭😁😁😁
edashh Ysmn23 normal bence zaten bende aynıyım sizle hemen hemen kiloyu senin değil bebegin alması lazım sonuçta bizim millet ye ye şişiyor sonra kıramplar yürüyemiyolar çatlamalar sonrası fena ben böle düşünüyorum bebek kilo alıcak