ms_annisko Pinklove hshshs hayırlısı olsun benim altıncı hislerim çok kuvvetli diye güveniyordum açıkcası ama öyle olmadı 😂
Nerfemm Pinklove aslinda en iyisi 40. Biz dayanamiyoruz son haftalarda ama bebek icin gününü ne kadar doldurursanokadr iyi guven bana. O yuzden sezeryan bile olsam 39+2 veya 3 gibi isticem
Birprensesannesi2525 Kızımı 40+3 de doğurdum ama nedense oğlumu 38-39 da doğuracak gibi hissediyorum bilmiyorum belki de hep şey diyorlar ya ondan, işte ikinci doğum daha kolay daha çabuk oluyor belki de bu bilinçaltı yerleşmesi yüzündendir 😂😂😂
Gulbayann Ulviyya-25 AA benimde öyle 23u diyor doktor hesaplamalara göre ama şöyle 38 sonun39 başlangıcı doğurmak istiyorum artık 😄
Zeyneppp96 36 hissediyordum 37+3 oldu :) ani bir doğum olacağını tahmin ediyordum öyle de oldu Pinklove
Betulnnmz Pinklove ben birdahaki kontrole doğururum belki 😀 şuan herşey yolunda 3+5 haftalık olduk birdahaki kontrol ayın 5 inde tahlil vs yapılacak gün verilecek hissiyatım o yönde bilmiyorum 😃 veya kaynımın düğünde doğururum gibi geliyor oda 7-8 Temmuz’da 😃
zezecet Pinklove 30+6 erken doğum riskimiz var 1 aydır hastane de yatıyoruz küçük hanım bekleyebilirse 35 & 36 hafta arası sezaryen olacağız.. sağlıkla gelsin minişler 🤗
Ebus2045 Pinklove oğlumda 36. Haftaya girdik eşime ben yarın dogurcam dedim saçmalama daha var dedi ve tabiki 36+1 de şok bir şekilde doğum yaptım çok şükür 🤗 gerçekten hislerimle yola çıkmıştım. Şimdi bunda 38+2 veya 3 te dogcak gibi hissediyorum hayırlısı saglilla.insallah
Mummumlilo Bende 31 e gireceğim ama hissetmiyorum 38 den sonra gelir benim canım kızım sağlıkla gelsin 😇
Youngmotherr Pinklove ben 33+3üm doktorum suniyle 37-38de alırız dedi ama galiba daha erken gelecek gibi duruyor içimden bir his kontrole gittiğimde doğuracağımı söylüyor