Pinklove Hani insan hisseder ya önceden bir şeyleri. Sizin içinize doğuyor mu hangi haftada doğuracağınız? Şuan 31 haftadayım. 36 37 haftada hissediyorum gelecek. Hisler doğur çıkar mı sizce?💜
eylulmihrasmom Pinklove 23+3üm kızımı 30a kadar tutarsam şükrediyorum açılmam var suyun bi kısmı var inşallah bekler 🥹
minikoannesi123 Pinklove ben 38.hafta gibi hissediyordum, 39 olduk gelen giden yok 😁😁 hafta içi sezaryen olacagim
Denizinci Pinklove kızımda 38 gibi hissediyordum 40+0 da doğdu. ☺️🫶Şimdi gebeliğimde de erken olabilir diye hissediyorum bakalım ne olacak🤷♀️☺️ Bu arada ne kadar geç o kadar iyi aslında . Anne karnında 1 gün dünyada ki 100 güne bedel. O yüzden doğmadı gerek. En doğru zamanda doğrular inşallah 🤲
eylulmihrasmom Pinklove insallah canim🥹 maalesef olamadım kesenin bi kısmı rahim ağzı dışında bebek enfeksiyon kapar diye yapamıyorlar açılmamı düşürebildik ancak en az 1 ay tutmaya çalışacaklar bakalım🥹
eylulmihrasmom Pinklove insallah🙏🏻 ben de sana ve bebişine ederim doğru zamanda sağlıcakla gelsin inşallah 💐💓
Ulviyya-25 Pinklove ben ayın 10 kadar doğurmak istiyorum ya😃23 kadar zamanım var bakalım ne zaman gelecek))bazen çok sancılı oluyorum,bazende tık yok,doğuramamaktan korkuyorum🤷🏻♀️
Gulbayann Ulviyya-25 AA benimde öyle 23u diyor doktor hesaplamalara göre ama şöyle 38 sonun39 başlangıcı doğurmak istiyorum artık 😄
Nerfemm Pinklove aslinda en iyisi 40. Biz dayanamiyoruz son haftalarda ama bebek icin gününü ne kadar doldurursanokadr iyi guven bana. O yuzden sezeryan bile olsam 39+2 veya 3 gibi isticem