Kyaa1204 Süt,rennie,ekşi yeşil elma,sade soda bana iyi gelen bunlar birde 2 yastık ve sol tarafa yatmak 👌🏻
Gozanca Fatmayagiz renne duo kullaniyorum aninda kesiyor. Ama kizilayin erzincan sodasida baya etkili. Soğuk sutte
Bulbulyuvasi Gaviscon yardımcı olur belki. Benimde yana yana kusturuyordu. Salatalığı yoğurt içine rendele kekik koy öyle tüket geçiriyor onun dışında talcid ve rennie tablet de hafifletiyor canım. Üstte birisi kayısı yazmış ama kayısı önermiyor doktorlar diye biliyorum yanlış olmasın 🫶🏻
Aysegul17 Fatmayagiz son 1 ayım kaldı benimde inanılmaz arttı sanki iyileşmemiş bi yara varda onu kazıyolar gibi öyle bi acı hissediyorum
Fatmayagiz @Ozoooo rennie gavıscon pronat denedim hiçbirinden fayda göremiyorum hepsi de elimde var şuan
Nur001 O işe yaramadıysa yarayacak başka bişey olduğunu sanmıyorum canım salatalık süt maden suyu da denemişsin en iyisi sen bi doktoruna danış
Fatmayagiz @Aleynacamoglu Günlük 5-10 adet badem yiyorum canım ama ondan sonra bile yanma yapıyor malesef
Fatmayagiz @Nur001 Hamilelikten dolayı başka şeylerde veremiyor bebeğe zarar verebilir diye. Ondan çaresiz kaldım
gulten_01 Fatmayagiz Ah bende çok çektim. Hamileliğimden önce mide kanaması geçirdim zaten midem problemliydi. Bana süt iyi gelmişti birde Kızılay maden suyu özellikle Kızılay yazdım çünkü diğerlerine göre asiti daha az geldi ve midemi çok rahatlattı