hbzkurtt anneoluyoruuumm16 dinlenmelisin bana iğne ve hap vermişti doktorum bi gece hastanede yatmıştım merdiven temizlik yok bi süre kendine dikkat et inşallah sağlıkla kucagına alırsın😊
anneoluyoruuumm16 hbzkurtt amin canım Allah razı olsun. Üç gün çok dikkat et dedi. Zaten ben çok iş yapan birisi de değilim neden böyle oldu anlamadım
Melisct94 anneoluyoruuumm16 Tövbe yarabbi ne element uydurcaklarını şaşırdılar artık 🙊 oğlum var hiçde öle şeyler olmadı🙊
Gulaybrn13 @anneoluyoruuumm16 benim kanamam oldu ama kız cinsiyetimiz saçma öyle şeyler 38 haftaligiz
Oscarito41 anneoluyoruuumm16 sanmam… 2 oglum oldu ikisinde de kanamam olmadi…. 3.ye hamileyim bundada olmadi ama bunun da cinsiyeti belli degil…
Betulnnmz anneoluyoruuumm16 oğlum olacak nasipse kanamam vs olmadı hiç ama bende çevremdeki erkek annelerinin çoğundan duydum bu kanama olayını pek alakası olduğunu düşünmüyorum açıkcası
anneoluyoruuumm16 Betulnnmz cinsiyeti artık umrumda bile değil sadece sağlıklı olsun yeter. Hiç sormadım bile doktora bugün.
Betulnnmz anneoluyoruuumm16 tabiki başta sağlıkla vatanına, milletine, sizlere hayırlı evlat olsun inşallah
Deletedmom_103 anneoluyoruuumm16 o sırada yerleşme kanaması bile yaşamayan ben oğlumla girdik piyasaya akamkaksa hurafe
Vilvilvil anneoluyoruuumm16 Benim annem de ben ve kız kardeşim de kanama olmuş abim de olmamış ben de kızlarda kanama oluyor diye duymuştum 😁