anneoluyoruuumm16 Bugün kanamam oldu 16. Haftadayiz. Çok şükür bebek iyi bir neden bulunamadı kanamaya. Eşimin akrabası bir kadın da bana erkek bebek kanama yapar diyor. Saçmalığa bakar mısınız. Siz hiç duydunuz mu böyle birşey
Hemsirees55 anneoluyoruuumm16 bugün bende duydum benim kanamam yok ama kahve leke oluyor akrabalar dedi bana da çok şaçma geldi inanmadım
Zehra_25x anneoluyoruuumm16 benimki erkek hic kanamam olmadı suan 35+5 haftadayiz bence inanmayn bole seylere.
anneoluyoruuumm16 Hemsirees55 benimde kırmızı başladı aslında o kadar korktum ki acile gittik uzman doktor vardı ama herhangi bir sorun yok bebek olması gereken yerde falan dedi. Progestan verdi onu kullanırken pıhtı düştü tekrar gittim yine bebek iyi içinde kan pihtilasmis dedi. Sonr kahverengiye döndü kanama ve azaldı şükür şuan
anneoluyoruuumm16 Zeynepozcan bende hiç inanmadım ablam da iki tane oğlan doğurdu hiç kanaması olmadı
anneoluyoruuumm16 Zehra_25x zaten inanılacak gibi değil ki. Cinsiyeti aklıma bile gelmedi o an sadece kalp atışını duymak istedim. Çok şükür düşük vs yokmuş. Bebişin keyfi yerinde dedi doktor
Hemsirees55 anneoluyoruuumm16 çok şükür sağlıklı olsunlar da benim Allah’a şükür hiç kanamam kırmızı olmadı kahve oldu iki defa dr baktı ultrason temiz plasenta yerinde rahim ağzı iyi dedi sizi de öyle inceliyor mu
Zehra_25x anneoluyoruuumm16 maşallah cnm rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebslerimizi 😊🤲🌼
hbzkurtt İlk defa duydum böyle bişeyi lakin ilk gebeliğim erkekti bende bu haftada yaşamıştım kanamayı
anneoluyoruuumm16 Hemsirees55 evet hem vajinal hem karından baktı. Ağlayarak girdiğim için içeriye kadın da panik oldu ve bana tek tek bak kolu bak bacağı bak hareket ediyor bak plesentasi falan diye gösterdi 🤭 rahim ağzı kapalı dedi
Hemsirees55 anneoluyoruuumm16 iyi o zaman bazı dr çok umursamaz oluyorlar ben özele gidiyorum dr mesaj da atıyorum ne sıkıntım olursa şimdi detaylı ultrasonumuz var
anneoluyoruuumm16 Hemsirees55 valla ben devletin kadın doğum aciline gidiyorum böyle durumlarda hep iyi ilgilenirler kan alırlar idrar alırlar ultrason bakılır memnunum çok şükür ama mecburiyetten doktor ve hastane degistiricez
anneoluyoruuumm16 hbzkurtt ay çok şükür maşallah ya. İçimi rahatlattiniz yemin ederim. Kanama olsa da bebek sağlıkla dogabiliyor yani kaybedicem diye çok korktum moral oldu bana
anneoluyoruuumm16 Zumra_elif61 baktı kanama alanı yok. Bebekle alakali hicbirsey yok dedi. Herşey yolunda çıktı bir sebep bulunamadı kanamaya
hbzkurtt anneoluyoruuumm16 dinlenmelisin bana iğne ve hap vermişti doktorum bi gece hastanede yatmıştım merdiven temizlik yok bi süre kendine dikkat et inşallah sağlıkla kucagına alırsın😊