Hiç düşünmemek ve plan program yapmamak lazım :) başka türlü olmuyor
Görev gibi düşünerek haraket edince hiç olmuyor

Seda020921 yumurtlama günlerini takip et o günlerde ilişkiye girmeye çalış ben bir ay o günlerde girmiştim o ay hamile kaldım bir de ilişkiden sonra belime yastık koyup uzanmıştım bebek planladığımız ay hamile kaldım diğer aylar korunuyorduk

Seda020921 neler denedik olmadı tüp bebek yaptırdık. Keşke daha önce yapsaymışım boşuna zaman kaybetmiş oldum

1 sene uğraştık ama olmadı ama ben kafama o kadar çok taktım ki olmuyor da olmuyor diye ovulasyon testi yaptım ona göre planlama yaptım olmadı yastık koydum olmadı 2 günde 1 düzenli ilişki yaşadım yine olmadı neyse iş yerinde işler yoğunlaştı eşimin işi de yoğunlaştı üstüne o ay terfi aldım ama aklıma bile gelmedi o ay ertesi ay oldu adet günümün geçtiğinin bile farkında değildim eşim söylemeseydi. Gerçekten çok zor ama kafana taktıkça olmuyor stres herşeyi mahvediyor. Tek tavsiyem kendine bir meşgale bul ve unut gitsin. 20+3 ve tekme yiyerek yazıyorum bak bunları 😂🦁

battaniyemkareli bizim bir bebegımız var zaten 2tı dusuyoruz doktora gitim hersey yolunda aralarında cok yaş farkı olmasını istemiyoruz ama bakalım nolucak

aayseisik Allah kucagınaza almayı nasıp etsin kuzum🥰 benımde bir bebeyım var akşamlarıda temizlık işinde çalişiyorum aslında yogunum ama yinede geliyor ya😂

Seda020921
        Amin canım inşallah. O zaman ne yapıyoruz oluruna bırakıyoruz kardeşiyle arası olmadan büyütürsün inşallahhh 🙏🏽

Bende kalmak istiyorum şuan 5 gündür gecikme olmuş kendimi fazla kaptırmak umutlandırmak da istemiyorum, ama çok istiyorum,arkadaşlar hamile olanlar olmuyananlara bol dua etsin 🙏🙏❤️

gulle1221 inşallah varsır canım ama bnce kesn varsır hayırlısı olsun inşallah😘😘

İnşlh inşlh rabim isteyen herkese nasip etsin 🤲