Hamile kalmak istiyorum ama nedense olmuyor yani sizin bır taktınız vamı merak ediyorum yani şunu yaptım hamile kaldım gibisinden
Hamile kalmak için neler yaptınız🥲
Seda020921 Benim 13 sene olmadı.Hicbisey yapmadığım zaman oldu
3 yıl ne yaptıysam olmadı. Evimi taşıyordum o ay hiç düşünecek ve birşeyler yapacak vaktim olmadı o ay oldu 🤷🏼♀️
Seda020921 bunun için kadın hastalıkları ve doğum uzmanına gitmen lazım neler yapman gerektiğini söylüyor ilaç takviyesi veriyor. Benimki plansız ☺️
Pamuk tam bir mucize Allah bağişlasın❤️
Smhes23 hep öyle oluyor çok istediğimiz zaman olmuyor düşünmediğin zaman geliyor bir mucize sana hediye veriyor Allah ☺️
Smhes23 kafaya takmamak lazım ama nedense cıkmıyor😑
Seda020921 adamla aynı odayı paylaşmam yetti bu doğumdan sonra odaları ayircam 😂
TomrisHanim gecen ay cıktım canım hersey normal iyi dedi
Ebus2045 niye kızz😄
1yil 6 ay hep denedik hep aklimda duwunuyordumm ne zamanki duwunmeyi,istemeyi biraktim o ay hamile kaldigimi oyrendim😁
Seda020921 tüp bebek yaptım kaldım😂
Seda020921 Benimde uzun süre olmadı canim olumlu sonuç aldığım ay o kadar yoğundum ki aklıma bile gelmedi düşünme fırsatı bile bulamadım o derece hersey üst üste gelmisti ve o ay gebe kaldım şükür. Kafadan atmak çok zor ben atamadım ama yogunluk sayesinde düşünme fırsatı bulamadım. İnşallah seninde gönlünce olsun ☺
Seda020921 1 yıldır istiyorduk tam kafamdan sildim oluruna bıraktım tatile gittik kafamız dağılsın diye o ay hamile kaldığımı öğrendim gerçekten beyinden silmek gerekiyor herhalde bu düşünceyi bu sözü çok duyuyordum ama inanmıyordum gerçekten aklımdan sildiğim ay hamile kaldım
[silindi]
dudaktan_kalbe25 önceki postumuzu gördüm de
Eşiniz spremi ne kadardi
Neden Tup bebek yptnz
Seda020921 Tüp Bebek 😏
Seda020921 jel kullandım ❤️
Seda020921 ovulasyon testi yapıp hamile kalıyorum. 3 gebeliğimde de ovulasyon yaptım.
Seda020921 2 düşük yaşadım normalde o iki gebeliğimde ilk aydan hamile kalmıştım ancak 2. Düşükten sonra 1 sene hamile kalamadım naptıysam. Sonra boşverdim olmuyosa olmuyo nasip değilmiş dedim sonra tam o büyük 11 ilde depremin olduğu ay hamile kalmışım hatta haberleri izlerken falan öyşe takılmışımki hiç adetim falan aklıma gelmedi 4 gün geçmişti öyle öğrendim