Hamile kalmak istiyorum ama nedense olmuyor yani sizin bır taktınız vamı merak ediyorum yani şunu yaptım hamile kaldım gibisinden

Seda020921 bunun için kadın hastalıkları ve doğum uzmanına gitmen lazım neler yapman gerektiğini söylüyor ilaç takviyesi veriyor. Benimki plansız ☺️

Smhes23 hep öyle oluyor çok istediğimiz zaman olmuyor düşünmediğin zaman geliyor bir mucize sana hediye veriyor Allah ☺️

1yil 6 ay hep denedik hep aklimda duwunuyordumm ne zamanki duwunmeyi,istemeyi biraktim o ay hamile kaldigimi oyrendim😁

Seda020921 Benimde uzun süre olmadı canim olumlu sonuç aldığım ay o kadar yoğundum ki aklıma bile gelmedi düşünme fırsatı bile bulamadım o derece hersey üst üste gelmisti ve o ay gebe kaldım şükür. Kafadan atmak çok zor ben atamadım ama yogunluk sayesinde düşünme fırsatı bulamadım. İnşallah seninde gönlünce olsun ☺

Seda020921 1 yıldır istiyorduk tam kafamdan sildim oluruna bıraktım tatile gittik kafamız dağılsın diye o ay hamile kaldığımı öğrendim gerçekten beyinden silmek gerekiyor herhalde bu düşünceyi bu sözü çok duyuyordum ama inanmıyordum gerçekten aklımdan sildiğim ay hamile kaldım

Seda020921 2 düşük yaşadım normalde o iki gebeliğimde ilk aydan hamile kalmıştım ancak 2. Düşükten sonra 1 sene hamile kalamadım naptıysam. Sonra boşverdim olmuyosa olmuyo nasip değilmiş dedim sonra tam o büyük 11 ilde depremin olduğu ay hamile kalmışım hatta haberleri izlerken falan öyşe takılmışımki hiç adetim falan aklıma gelmedi 4 gün geçmişti öyle öğrendim

G-k cinsiyetleri ne acaba bebişlerin? Bir söylenti var ya yumurtlamadan hemen önce kız yumurtalıktan sonra yapınca erkek diye :D