_ruhurevan_ daha doğum yapmadım son haftalarım elle muayeneden hala tedirginim ama normal doğumdan korkmuyorum üst üste ameliyat oldum safra kesesi sonra çok zaman geçmeden apandisit ameliyatı oldum sanırım bunların iyileşme süreci acısı ağrısı yüzünden sezeryandan daha çok korkuyorum ben

Minik1i bebeğin gelişim süreci az çok fikir veriyor aslında ama çok korkuyorsanız ve tedavi olmuyorsanız risk almayın bence 🙂

Feriha07 haklısınız en başta kötü doğum senaryoları çizen insanları hayatımızdan çıkarmak gerek ki hayatın en güzel ânı olan bebeğimizin dünyaya gözlerini açtığı o ilk âna odaklanalım 🙂

Aysegul17 herhangi bir problem yoksa bebekte veya sizde sürecin doğal akışı çok daha kolay diyor Aıdın Salih hanımefendi ☺️

Vajinismus geçmişim var tedavi oldum. Çok kolay tedavisi iyi ki tedavi olup öyle hamile kalmışım. Öbür türlü çok zor olurdu. Muanelerde asla sıkıntı yaşamıyorum. 4 haftalıkken alttan muane olmuştum..
    Keşke bu hastalığı yenip, öyle hamile kalsaydiniz

_ruhurevan_ seni zaten alttan muayene edemezler canım acil bişey olursa da ettirme sakın kanama riski olduğu için yapmıyolar

Goncaa41 eşim çok anlayışlı Allah razı olsın ama bi yere kdr bende artık kendimden soğudum o derece kadınlığımdan kötü hissediyorum kendimi artık insan normal bi şekilde ihtiyaç olduğu için ilişkiye girmek istiyor :( istanbulda yaşıyorum siz

Bride_6470 canım istemsizce kasıyorsun kendini bilincli yapmıyorsun.. hiç doktora gittin mi ben dilatorle yendim

Bride_6470 kocaeli de yaşıyorum
        Benim tedavi olduğum merkezde istanbulda üsküdardaydı, daha kolay gidersini ne güzel olur
        Ben adresi telefonu yazıyım özelden görüşelim isterseniz,detaylı konuşmuş oluruz yardımcı olmak isterim inanın,aynı duygular aynı yaşananlar insan öyle olunca okadar iyi anlıyor ki karşındakini..

Goncaa41 çok sevinirim yazarsanız instagramdan (anneolma_37) bu hesaba yazarsanız çok iyi olur daha iyi iletişime geçeriz sizin için sakıncası yoksa sizden haber bekliyorum:)

meryy2615 dilatörle ben bu kdr yenebildim hayla daha kullanıyorum 3 4 üncü dilatörleri ama tam anlamıyla geçmiş değil

Bride_6470 canım ilişkiye girmeden önce 4.diliatoru çalış. Ben zeytinyağıyla çalışmıştım, emla kremi sürmüştum birde. İlişkiye girmeden önce beline yastık koy. İlişki esnasında kegel egzersizleri yap. Eşine teslim ol 10 sn say içinden olup bitiyor sonra bumuymus diyorsun

meryy2615 peki bu kullandığınız zeytinyağı emla krem spermlerre zarar veriyor mu hamile kaldınız mı

Bride_6470 canım benim derdim hamile kalmak değildi inan, yeter ki yeniyim dedim. Bursada çiğdem tezcana tedavi oldum. 5 günde yendim. Rahat ilişki yaşamaktı derdim. Şuan hamileyim pcos olduğu için tedaviyle oldu bebeğim

Bride_6470 ben bu ürünlerin çok faydasını gördüm. yağla dilator daha güzel çalışılıyor. Doktorum bile zeytinyağını önermişti

meryy2615 banada doktorum ultrasonda kullanılan ultrason jelini söylemişti onu kullanıyorum suan ama çok duydum zeytinyağını da