Sehnazs5 şu an fiyatları 37bin gibi olması gerek, ilaçlar da ortalama 10bin civarı tutuyo. Bahçeciyle ve İstanbul tüp bebek merkeziyle hemen hemen aynı sanırım. Arkadaşım bahçeciye gitti doktorundan çok memnundu ama tek söylediği şey herşeyin çok ticari olduğu. Ben de ön görüşmeye gittim ve 2 ay boyunca karar verdiniz mi diye arandım bu çok rahatsız ediciydi mesela. Doktorlar profesyonel asla kötüleyemem işinde çok iyiler, ilk denemesinde başarılı oldu ama sonrasında düşük yapıp bahçeciyi aradığında bu saatte bizde kimse olmaz diye hemşireler başka bi hastaneye yönlendirdi. Maddi manevi çok emek verdiğin için her durumda insan kendini güvende hissedip muhatap birini bulmalı bence bu büyük bi eksiydi bana göre. Ama doktoru problemin neden kaynaklı olduğunu bulup çözüp 2.de başarılı oldu bunu yapabilen çok az doktor var şu an gebe kendisi. Kurumların artı eksilerini de değerlendirmen için yazmak istedim iki tarafı da
İstanbulda ücret hemen hemen çoğu yerde aynı en önemli şey laboratuvarının ne kadar gelişmiş olduğuymuş bi de kendini güvende hissetmen. Kurumların çoğunda hasta olarak değil de yürüyen para olarak görülüyosun ön görüşmelere git aklına kalbine en yatan yerde en rahat hissettiğin yerde başla bence fiyatlar hepsinde ortalama aynı