Birhayalimvr Deletedmom_85 hangi doktor gittiniz canim yeni gördüm paylasımını hayirlısı olsun sorun neydi acaba benim amh dusuk banada umut olursun belki🥰
Deletedmom_85 Birhayalimvr lale susan karakisa gittim. Bizde Bi sorun yoktu aslında sebepsiz infertiliteydi. Yaşıma göre amh sınırda denildi ama gebe kalmaya engel değil dedi hangi doktora gitsem. 1.65 di amhim. Teşekkür ederim canım inşallah sizinde gönlünüze göre olsun
Melegim2006 Bu zamana kadar , acibadem, bahceci, yeditepe uni. hepsini denedik. Istanbul tüp bebegi tavsiye ederim , doktor Aret Kamar. Rakam olarakta bahceciye göre iyi. Hastalarida genelde riskli gebeler.
yanlisanlamaama Sehnazs5 bahçeci fulyaya gittim ben meleğim şuan göğsümde emiyor 🫠 geçen sene ilaçlar transfer vs 50 bini geçmişti şimdi daha da artmıştır
Tubagb Sehnazs5 Ben Ekim ayında Akdeniz Tıp fakültesinde yaptırdım. Bazı Tıp fakültelerinde var tüp bebek merkezleri. Ve rapor çıkma durumunda ücretleri çok daha uyguna geliyor. Rapor durumunda ilaçlara ödenen ücretin belli bir kısmı da geri ödeniyor. Birde Tıp fakültelerini araştırın derim. Doktorum Şafak Olgandı. Bizim 2.denemede tuttu çok şükür. Şimdi son haftadayım.
Birhayalimvr Deletedmom_85 aynen amh o kadar dusuk degilmis aslinda canim ya bizdede sorun yok amh 0.97 cikti benim 1.5 yil oldu artik sıkıldım bnde normal olmayacak sanirim nereden baslamaliyim onuda bilmiyorum ilk klomen mi denesem olmazsa asilama en son tup bebek
Deletedmom_85 Birhayalimvr ben 2 kere çatlatma ignesi tedavisi 1 de aşılama yaptırdım olmadı. Biraz zaman kaybı gibi bu tarz tedaviler basari sansi dusuk genelleme yapmayayim ama nadir tutana tutuyor bence. ama ben yinede şansımı denemek istedim ne zarar gelir ki dedim. Belki olur direkt tüp bebeğe başlamayayım diye düşündüm, sonradan Pişman olmamak için. en azından onu da denedim olmamıştı derim kendime ilerde demek icin. Ama basari şansları düşük yani. Eğer biraz daha dayanırım acele etmeye gerek yok dersen bahsettiğim tedavilere de bir başvur istersen belki tutar. Ama dersenki yok artık zaman kaybetmek istemiyorum İmkanin varsa direkt tüp bebeğe başla derim
Kader55 Kader55 Sehnazs5 ben 9 ay önce yaptırdım fakat rahim dinlendırme oldu toplam ücret 50 bini bulmuştu dondurma ücreti vs şuan fıyatlarda artmıştır
minimix Sehnazs5 Ben başka bir ilde 2 kez başarısız tüp bebek deneyimi geçirmiş ve İstanbul’da çok ünlü doktorları araştırarak bu işin çok ticari bi hale geldiğini gören ve 2.5 sene sömürüldüğünü hissederek çok üzülen biri olarak gözüm kapalı Memorial Şişliyi öneriyorum. Tek bi doktorunuzun olmaması biraz başta geriyor kabul ediyorum ama muayeneleriniz en az 10-15 dk sürüyo çok detaylı yeri geliyo 2 doktor birlikte muayenenize giriyo. Ve beni en konforlu hissettiren şey her gün tüm hastalarla alakalı kurul toplanıyor dosyalarınız tüm doktorlar tarafından inceleniyor ve ona göre ilaç dozları günlük mesaj olarak geliyo. Tedavim başarısız olsaydı ki çok şükür psikolojik anlamda beni çok rahatlatan ve ilk denemede başarılı olan bi merkezdi yine yine aynı yere giderdim. Bir çok merkez hemen tedaviye başlamanız için acele ettiriyor ama burası sadece 4 ay kan değerlerimin yükselmesi için tedavi etti beni. Hatta kendi içimden artık bi an önce tedaviye başlayalım zaman kaybediyoruz diye düşünürken transfer öncesi 2 ünite kan 1 ünite Demir takviyesi yapıldı takibim yapıldı ve tek seferde tuttu 11.haftadayız çok şükür. Başka hiçbir yerde kan değerlerimle ilgilenilmedi bile. Prof Semra Karahan diye aratırsanız ödüllü bi doktor olduğunu göreceksiniz Memorial Şişli tüp bebek de Semra hanımın ekibi
Mayahanim Sehnazs5 Ben 1 ay once gorusmeye gittim esimle . Daha kapidan girdigin an para konusulmaya baslaniyor . Mehmet bey ile on gorusmeye gitmistim ( on gorusmeler ucretsiz , muayene olursan para veriyorsun ) ben tetkiklerimi daha bi kac islemimi yasadigim sehir sakaryada yaptirdigim icin orda yaptirmadim . Doktor kapidan girdi sonuclarimiza bakti ve direk bize 1.5 ay icinde iyi haberi veririz dedi . Benim sigara icip icmedigimi sormadi , alkol alip almadigimi sormadi keza esimide bunlar sorulmadi . Kilom fazla oldugu icin diyet vs demedi bunlar benim icin onemli seylerdir cunku bende ilk kez bir tedaviye basliyorum . Sonra ordan cikip sakarya’ya evimize dondugumuzde 25 yakin merkezle telefonda gorustum . 3 haftadir Ankara / Çankaya bölgesindeki NovaArt tup bebek merkezine gidiyorum . Doktorum Ahmet Erdem . 2 kardes . Tek yumurta ikizleri 98 yilindan beri tup bebek uzerine kendilerini gelistirmisler . Ve en onemli sey para 2.ci planda . Oncelik olarak hastalarina onem veriyorlar . Doktorlar once dogal yollari denetiyorlar en son care tup bebek yapiyorlar . 5 bin tl odedim bu arada simdilik . Teklikler , kontroller icin icinde bu para . Bence bi arastir canim Nova Art diye yorumlarina bakmani tavsiye ederim 🌺
Trgt Sehnazs5 merhaba ben 1. Ayda işleme baslamistim normal tüp bebek ücreti 43 bin civarıydı ama ekstra yumurta dondurma için de 1 yıllık 8000 TL civarı bı ödeme yaptık hastane dışında ilaçlar da yaklaşık bu kadar tutuyor şuan 14 haftalık hamileyim ben genel olarak doktorumdan ve hastaneden memnunum bazı ilaclar sağlık ocağında yazdirinca devlet karşılıyor ben biraz geç öğrenmiştim
minimix Sehnazs5 şu an fiyatları 37bin gibi olması gerek, ilaçlar da ortalama 10bin civarı tutuyo. Bahçeciyle ve İstanbul tüp bebek merkeziyle hemen hemen aynı sanırım. Arkadaşım bahçeciye gitti doktorundan çok memnundu ama tek söylediği şey herşeyin çok ticari olduğu. Ben de ön görüşmeye gittim ve 2 ay boyunca karar verdiniz mi diye arandım bu çok rahatsız ediciydi mesela. Doktorlar profesyonel asla kötüleyemem işinde çok iyiler, ilk denemesinde başarılı oldu ama sonrasında düşük yapıp bahçeciyi aradığında bu saatte bizde kimse olmaz diye hemşireler başka bi hastaneye yönlendirdi. Maddi manevi çok emek verdiğin için her durumda insan kendini güvende hissedip muhatap birini bulmalı bence bu büyük bi eksiydi bana göre. Ama doktoru problemin neden kaynaklı olduğunu bulup çözüp 2.de başarılı oldu bunu yapabilen çok az doktor var şu an gebe kendisi. Kurumların artı eksilerini de değerlendirmen için yazmak istedim iki tarafı da İstanbulda ücret hemen hemen çoğu yerde aynı en önemli şey laboratuvarının ne kadar gelişmiş olduğuymuş bi de kendini güvende hissetmen. Kurumların çoğunda hasta olarak değil de yürüyen para olarak görülüyosun ön görüşmelere git aklına kalbine en yatan yerde en rahat hissettiğin yerde başla bence fiyatlar hepsinde ortalama aynı