Hdemir1618 Guldenn perinatoloji 2 li testi yapıyor detaylı için antenatal polikliniğinden almanız lazım kadın doğum olarak seçip muayene yerini antenatal polikliniğini seçiyorsunuz
Susamana Hdemir1618 bundan emin misiniz yani mhrs de sadece perinatoloji yazıyordu birkac kişi de forumda yapılıyor diyince ben Ali cetine aldım Randevuya gidince bakmaz mı yani detaylıya🙈
Beyza_1204 xesim merhaba Kurtköy Ersoy da hangi doktor acaba Ben iletişime geçtim Koray bey var perinotoji dedi 1500- 30 dk dediler randevuyu nasıl olusturdun Bilgi verirmisin rica etsem 🙏🏻😊
xesim Beyza_1204 benim perinatoloji değil. Radyoloji doktoru Bediha hanım bakacakmış. Bende bilmiyorum ne olacak. Hamilelik için detaylı ultrason diye söyledim bunu söylediler 🤷🏻♀️
Beyza_1204 xesim anladım bakalım bende yarın gidip yüz yüze konusucam hangisinde yaptırmak daha iyi acaba bilemedim şimdi Bilgi verdigin için teşekkür ederim 🙏🏻
tamdogantuba Mutlulukkk Memnun kaldınız mı bende ıraya gitmeyi düşünüyorum randevuyu hemen alabiliyormuyuz
Mutlulukkk tamdogantuba bz almistik sanki hemen ya 🤔 yalan konusmayayim smdi ama doktordan memnun kalmstik. Hem kendisi cok tatli konuskandi hem de cogu seyi guzelce anlatip soylemisti. Ama radyologtu doktor. Ona gore habernz olsunn,😊
Momm6134 Similay kaç haftalıksin ben de. Baya geç Kalmıştim ama doktor çok tatlı biri Güher hanım bence haftanız çok ileri değilse Güher hanım çok ilgili bir doktor
Hdemir1618 Susamana eminim çünkü ben 2 hafta önce yaptırdım testi o bölümden randevu alabilmek için 1 ay uğraştım😂 alamasaydım özelde yaptıracaktım
Hdemir1618 Susamana eminim çünkü ben 2 hafta önce yaptırdım testi o bölümden randevu alabilmek için 1 ay uğraştım😂 alamasaydım özelde yaptıracaktım. Kadın doğum seçip muayene yerini antenatal polikliniğini seçiyorsunuz
Susamana Hdemir1618 ben az önce Ali Çetine sadece perinatoloji yazıyordu randevu aldım Yani o boşa mi gitti 🥺
Hdemir1618 Susamana poliklinik olarak kadın doğumu seçiyorsunuz muayene yeri olarak Antenatal polikliniğini seçiyorsunuz