Demir-annesi34 Similay Sultangazi Haseki eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım ücretsiz gayet ilgiliydi doktor en az 40 dk sürdü ultrasonum çok memnun kaldım
Birsena Demir-annesi34 nasıl randevu aldınız acaba yönlendirme nasıl oldu bende gitmek istiyorum yakın bana
Demir-annesi34 Birsena önce kadın doğumuna gitmeniz gerekiyor ordan yönlendiriyorlar sarı alan açıyorlar size öyle randevu alıyorsunuz perinatoloji doktoru Filiz yarşılıkal güleroğluna yaptırdım ben gayet memnun kaldım
Guldenn Demir-annesi34 bende ali çetin e aldım mhrsden sadece perinatoloji yazıyordu detaylı ya bakar değil mi
Fedaauz Sefaköy medipol 2600₺ dedi 11 temmuzda gidicem dr erol arslan , ikili tarama da da ona gitmiştim baya ilgileniyor . Zamlardan önce 1800 dü :/
PrensinAnnesi61 Similay Küçükçekmece biruni üniversite hastanesinde prof.dr.ayşe kafkaslı hanıma yaptırmıştım ve memnun kaldım güzel kareler yakalamıştı 2 ay önce 1500 dü
sude34 ali ekiz ataköy towers. kesinlikle tavsiye ediyorum 1 saat boyunca baktı ve asla susmadı herşeyini detaylı anlatıp gösterdi. çok şeker ilgili bi doktor🥰
nazli95 gulsahklkn renkli ,bebeğin yüzünün göründüğü ve çıktı verilen bir muayene bu değil mi? Ben de haftaya gideceğim biraz fazla merak içerisindeyim 🥰
Adunya @“Demir-annesi34”#p28527481deyatlı bakılmamaktadır yazıyor randevu kısmınfs yardımcı olur musunuz
Guldenn Adunya bende bugün hasekiye aldım ali çetin e alırken sadece perinatoloji yazıyordu ayın 11 ine aldım yapıyordur inşallah
Hdemir1618 Adunya antenatal polikliniğinden randevu almanız lazım detaylı ultrason için oda devlet hastanelerinde her hastanede yok bu yüzden talep çok ben 1 ayda zor almıştım
Demir-annesi34 Guldenn sadece perinatoloji yazıyorsa bakar ama detaylı ayrıntılı renkli ultrasona bakılmamaktadır yazıyorsa bakmaz
Hdemir1618 Guldenn perinatoloji 2 li testi yapıyor detaylı için antenatal polikliniğinden almanız lazım kadın doğum olarak seçip muayene yerini antenatal polikliniğini seçiyorsunuz
Mutlulukkk Demir-annesi34 ya brsey diyecegim..smdi burada yorumlari okuyunca bildigimi de sasirdim. Perinatoloji ile detayli ultrason farkli sey mi? Anlamadim ya huu
Hdemir1618 Similay maltepe tıp merkezini çok övüyorlar randevu almanıza gerek bile yok fiyatıda piyasaya göre iyi zam geldi mi bilmiyorum ama 3 hafta önce 1000 tlydi
Umutunelifi93 Hdemir1618 bende ne zamandır deniyorum ama olmuyor nasıl aldınız hangi saat aralığında acaba