Gunes17 Fatmakale ilk gebeligimde 81 hamile kaldım 86 doğuma gittim doğumdan 1 hafta sonra 71 kiloydum bunda ise 85 hamile kaldım şuan 38+2 91 kiloyum doğum sonrasını bilmiyorum bakalım
Busraa-aa 17 haftalık oluyoruz pazar günü daha kilo almadım hamile kaldığımdan beridir 3 e yakın kilo vermişim 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Ulviyya-25 Sym4 gelecek hafta kontrolüm var,o zaman öğrenicem kilosunu,şu an bilmiyorum,son gittiğimde 2kilodan fazlaydı 34 haftamda
nermin08 mldk gebelik şekerim olduğu için en başından beri sağlıklı besleniyorum. Birde bol yürüyüş yapıyorum. O yüzden hiç kilo almadım verdim.
Belginylmz mldk Ben hiç hamile olduğumu öğrendiğim günden beri mide bulantisi ne bilmem hiç istifra etmedim hamile değilken iştahım nasilsa şuandada öyle çok yemiyirum normal bı şekilde
Goksu2023 Pekdemir Pekdemir yazınca merak ettim profilinize girdim 20.haftalarda da 6 kg aldım diye yazmışsınız sonra kilo almanız duruldu mu ? Ben çünkü 26.haftamdayım doktora 4 gün sonra gideceğiz en az 7 8 kg almışımdır diye düşünüyorum sonrası için endişeliyim kilo alımı duruyor mu bi süre sonra
Pekdemir Goksu2023 evet bulantilar geçince bir anda 5 kilo aldım sonra kilo alımım durdu, epey bir süre +6 kilo ile devam ettim 1 haftadır da +7 kilo ile devam🙈 biraz kilolu yani 75 ile hamile kaldım ona bağlıyorum ben
Fatmakale Betulnnmz bende cok kolay kilo alırdım fakat hamileliğim zor geçtiği için iştahsızlık çok yaşadım😁