ilknuuruucar_99 Fatmakale 28+3 6 kilo aldım 🙂 ilerleyen günlerde de alırım diye düşünüyorum 😂 hele son haftalarda
Sibel01ezgi Fatmakale 27 haftalik 42 ile hamile kaldim 50 kg yum ..ilk gebeliktedr 9 kg almistim buda oyle istshim duruldu bu ara
GulerSanverdi1 Bu sıcakta asla yemek yiyemiyorum çok iştahsizim inşallah çocuğun kilosunu çok etkilemiyorumdur 🥺
havvakpln23 24 haftalık ilk gebeliğim 2 kilo aldım yiyorum ama dikkat ediyorum ekmek ve yağ dikkatli tüketiyorum sizde dikkat ederseniz dengeli alırsınız ❤️
Ozlemdemir Fatmakale 30 hafta 5 kilo aldım. Tabi başlarda 5 kilo verdim onu aldım henüz ek olarak aldığım bi kilo yok
Mochi Fatmakale 19+1 3,5 kilo aldım galiba çok alarak gidiyorum🥲🥲 ilk çocuğumda 30 kilo almıştım bu kez az almaya niyetliydim aslında ilkine göre iyiyiz yine ama inşallah sonlara doğru çok almam
Ulviyya-25 Sym4 gelecek hafta kontrolüm var,o zaman öğrenicem kilosunu,şu an bilmiyorum,son gittiğimde 2kilodan fazlaydı 34 haftamda
Pekdemir Fatmakale 36+3 olduk 7 kilo aldım çok iştahlı değilim 8 kilo ile tamamlarım inşallah diye düşünüyorum
Goksu2023 Pekdemir Pekdemir yazınca merak ettim profilinize girdim 20.haftalarda da 6 kg aldım diye yazmışsınız sonra kilo almanız duruldu mu ? Ben çünkü 26.haftamdayım doktora 4 gün sonra gideceğiz en az 7 8 kg almışımdır diye düşünüyorum sonrası için endişeliyim kilo alımı duruyor mu bi süre sonra
Cansubursa 30+2 olduk hiç kilo almadı. Aynı hamile kaldığım kilodayım 2 gebeliğim oğlumda almıştım kızımda hiç almadım suana kadar
Slma_aygn Fatmakale kızımda toplam hamilelik boyu 10 kilo aldım doğumdan sonra 3. Gün tartıldım 10 kilo komple gitmişti çok kısa bi süre sonra gebelik öncesi kilomunda altına düştüm çünkü kolik bı bebeğim vardı ne beslenme ne uyku düzeni hiç bişey yoktu şimdi oğluşuma hamileyim 29. Hafta 3 kilo kadar aldım şekerim çıktı zaten diyet yapıyorum 20 gündür falan hiç almıyorum doğumdan sonra hemen gider gibime geliyor bu aldıklarım hatta iki çocukla bı 10 kilo daha veririm heralde 😂