Fatmakale Merhabalar 35 haftalık hamileyim 8 kilo almışım 🥲 sizler nekadar aldınız ? Dogumda nekadarı gidiyor ortalama 😏
Agg0207 Fatmakale 24. Haftadaym 3 kg aldım inşallah böyle dengeli gider .doğumdan sonra çoğu kilo gidiyor ben ilkinde 18 kg almıştım bir ay içinde verdim
Fatmakale Mujde1991 7 aya kadar toplam 4 kilo gibi almistim ama bu son 1 ayda 3kilo daha üstüne birden almışım çok üzüldüm ☹️kaldı 1 ay hic almak istemiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Durucan Mujde1991 Ajajjsjshshs ne kadar da bensiniz 😀 20 hafta +9 kilo. Benim haftalarda 2 3 kilo alanı duydukça deliriyorum nerde hata yaptım diye 😀
-Minikalbim-1 EsraUlusoy çok çok güzel maşaallah. Nasıl başardınız beslenme planınız mı vardı bünyenizle mi alakalı acaba?😊
Fatmakale EsraUlusoy ayy ne güzel yaa ben basta cok iydim ayda 1 kilo bile zor aliyordum ama bu son 1 ayda 3 kilo almisim ☹️
Kalendermesrep EsraUlusoy Harikaaaa 🙏 Muhteşemsiniz. İnsallah sizin gibi olabilirim, gözlerim parladı vallahi 33 hafta 2 kg harika.
Agg0207 -Minikalbim-1 evet 14. Haftaya kadar kilo almadım şimdide bebek kilo almaya başlıyor artık kilo alımımda başlar yavaş yavaş
EsraUlusoy Aysee1123 -Minikalbim-1 çikolata şekerli ürünler hiç yemedim canım sebze et ağırlıklı beslendim ekmek de aşırı yemedim bol su içtim m