arsamveannesi Gebe_hanim kızlar ben suan 29 haftama girecem planli sezeryan dusnuyorum sizce dogumum ne zamana denk gelir ne zaman cantami hazrilamiyim? Alisveriste yapmadım henüz
TuqbaArslan arsamveannesi 29 haftada alışverişini yikamalarimi ve ütümü bitirdim sonrası ayakta sabit durmak ütü yapmak Cook zor oluyor.simdi 34um iyi ki yapmışım diyorum çantamda hazir
Gebe_hanim arsamveannesi Ne zamana denk gelir bilmiyorum tatlım ama ilerki haftalara bırakma derim çünkü yorucu oluyor gerçekten bide sıcaklar basınca çekilmez oluyor alışverişini yapıp hazırlıklara başla derim
Nur001 arsamveannesi planlı sezeryanı genelde 38 de yapıyolar ama 32 den sonra ağırlaşmak ne demek çok iyi anlıyorsun ben bekleme derim 30 da hazırlamıştım herşeyini şuan çamaşır bile asarken zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum ayakta fazla kalınca ağrım oluyor
TuqbaArslan Gebe_hanim temmuz sonu ağustos basi dogum son tarihim 8 ağustos bende hazırladım çantamı eksiklerim vr onları tamamlıyorum 🤭 belli olmaz 36 haftadan sonra ne olacağı hemen alıp çıkmak gereke bilir
Gebe_hanim TuqbaArslan Aynen öyle bende hazırladım eksik tamamlamaya çalışıyorum unuttuğum var mı diye yazdım buraya da
TuqbaArslan Gebe_hanim ben ebeye verilecek olana battaniye koymadım muslin koyacam çok kalın olur zaten kıyafetler bile beni kalın olur mu diye düşündürüyor izmir coook sicak şimdiden
Gebe_hanim TuqbaArslan Ayyy bilirim İzmir sıcağınııı bende Aydın’da yaşadım evlenince Balıkesire geldim sıcağı aşırııı sıcak 😂 ya bende düşündüm penye kalın gelir mi diye ama ameliyathane soğuk olur tabi sezeryansa bakalım hanım nasıl gelecek daha belli değil ama hem yeni doğan olması hemde ameliyathanenin soğuk olucağını düşündüğüm için kalın penye koydum ebeye verileceklere zaten odaya gelene kadar sarılı olacak bir tek, çok sıcak olursa odada çıkarırız diye düşündüm ne olur ne olmaz koydum
mnli Gebe_hanim bir de aklıma geldi anne için terlik süslü terliktense plastik terlik de lazım tuvalete vs gitmek için mümkünse 1-2 numara büyük anestezi etkisiyle bacaklar ayaklar çok şişiyor ben ilk doğumdan eve giderken doğuma giderken giydiğim terliği giyemedim
Gebe_hanim mnli Hamileyken terlik aldım kendime şişlikten onu bile 1 numara büyük aldım valla rahat ediyim diye o bile tam geliyor şuan
Azra00 yasolinko ya bence risk olmadığı sürece erken hazırlamaya gerek yok ben 35.hafta başlıcam annem yapacak daha doğrusu ütüleme kıyafet vs yıkama erken yapsan bile ne kadar dolap da vs dursa toz oluyor tekrar uğraşmak istemiyorum
yasolinko Azra00 benım riskim var bebek bası cok asagıda erken doğum olabilir dedi ama bendede bi rahatlık var ki sorma 🫠 Hayırlı vakitte gelsinler sağlıklı olsunlarda mühim değil
runkli0606 Azra00 valla bu pek riske bakmıyor canım bebiş biranda gelmek isteyebilir yada senin sağlık durumun elvermeyebilir o yüzden hazırda bekleyen çantadan kimseye zarar gelmez kafan rahat olur havalar zaten deli gibi ısındı insanı eli kolu kalkmıyor 30 haftadan sonra hele birde aksi bi durum olursa sap gibi eksiklerle kalırız ortada
runkli0606 Azra00 ya kilitli poşette yada organizerde ağzını kapatıp çantaya koyuyorsun tozlanması mümkün değil
Minik_2 kucukbebek benim de Ağustos 14 kısa mı koycam uzun mu bilemedim kararsız kaldım .ikisini de koycam galiba
kucukbebek Minik_2 Ben uzun koyucam, bebege kisa kollu giydiremem usur die dusunuyom. Zaten yurtdisindayim, hava her zaman bir olmuyo😊
ilknursarenacar esraEb 23 Ağustos demişsiniz de benim de tahmini öyle gözüküyordu o yüzden sordum şu an 33+4 sizden daha önce
Merveclskn10 kucukbebek Merhaba ben de Hollanda da yaşıyorum. Henüz hastaneyi arayıp sormadım ne veriyorlar diye. Siz nerede yaşıyorsunuz?
kucukbebek Merveclskn10 Danimarka canim Burda hastaneye gidirken daha pijama giydiriyolar, kadin ped, bebek bezi, sutun gelmezse sut vs herseyi veriyolar. Bebege battaniye, kiyafeti yoksa kiyafette veriyolar
esraEb ilknursarenacar benimki her gidişimde değişiyor anlamadım valla 😄39+4 oluyorum 23 ağustosta bebeğim de erkek. Sizinki ?