Mersinan dolunayes hayır hastaneye en son gittiğimde bana el salladı unuttum ultrason fotoğrafı almayı 😅
dolunayes Mersinan hadi ya bu resme göre anlayamam ki canim :) ustteki kese kiz gibi ama bebegi gormem lazim
Denizinci Yasemin240 ben rüyamda kız görmüştüm, rahmetli babamın kucağında bana uzatıyordu , pembe kıyafetler içinde tatlı bir kız bebek. ☺️😂 ama oğlum olacak . 3 yaşında bir kızım var onu da hep erkek hissediyordum😂
dolunayes PrensinibekleyenAnnee burdada kese kiz kesesi bebek yapisi erkek askom :) Sen kiz istiyonda :) Rabbim gonlune gore versin saglikla hayirla insallah canim
PrensinibekleyenAnnee dolunayes sağol canım eli ayağı düzgün olsunda ne olursa olsun önemli olan sağlıkli olması sadece kesinlessin istiyorum 😂
Nrdndgnsd1233 PrensinibekleyenAnnee benim ilk gebeliğim hep kız hıssediyordum kızım oldu 🙂 şuna da da ilk öğrendiğim den beri erkek hissediyorum ve bütün çevrem erkek hissediyormuş . bana 12 haftalıktan kız dediler 15 haftalık oldu kız dediler 18 haftalık oldu bu yüzde yüz erkek dediler ayrıntılı ultrason da felan da erkek dediler . Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏
PrensinibekleyenAnnee Nrdndgnsd1233 benimde ilk oğlum da erkek hiseddiyordum erkek oldu bunda kız hissetim doktor 13 haftalıkken kız dedi 16da erkeğe benzettiler önemli değil ne olacağı ama ilk kız diyince isim bulduk 3 hafta herkes sevindi az biraz bozulduk 😂ama Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin
minimonun-annesi Nrdndgnsd1233 neye göre kız dediler canım 2 defa bacak arasına bakarakmı nuba falan bakarakmı
20Semraa Naz_kaya değişebilir bence 12. Hafta çok erken cinsiyet için ve genelde kız tahmininde bulunanların sonradan 16,17. Haftalarında erkek olduğunu duydum
Rzgrn_Annesi133 Yasemin240 sizinle aynı duyguları yaşıyoruz benmde oğlum var aşırı kız istiyorm doktor erkeğe bnzetti ben hala kızdır diyorm
Aycan1234 Rüyalarda hep tersi çıkıyor genelde ben hep rüyalarımda erkek görüyordum ama başından itibaren hep kız hissediyordum doktorda ilk erkek dedi ama detaylida kız olduğunu öğrendik şuan 35+4 hepsi sağlıkla gelsin inşallah
Aysensrkan 10 ve 12. Haftada kız dedi doktorumuz 17. Haftada erkek dedi 7 haftadır kızım diye seviyordum şimdi erkek olduğunu öğrendim detaylıyı bekliyorum halen inanamıyorum 🤣 rğyamdada kız görmüştüm
minimonun-annesi Aysensrkan merhaba neye göre kız dedi acaba size bacak arasına falanmı bakmıştı 2 defa kız dedi