September_ Seherklbs Minaesra Ndnjcbdmlskrjjr kızlarrrrr doğurdum 🌸🌸 bir anda oldu her şey 🌸 rabbim sizi de tek avazda kurtarsın ❤️
Ndnjcbdmlskrjjr September_ benimkide aynı oğlum 38de doğmuştu kız daha erken doğar dediler ama ne gelen var ne giden görende kiz olsa bu zmna kadar dogardi erkek bizce diye çok kişi var😅
Karadagn Minaesra ay hic sorma hergun arayip soruyolar dogurdun diye sanki elimde olan bisi dogurdugumda herkez rahatlcak😁🤦♀️
Minaesra Karadagn Bugün eşimin ailesini aradım bayramlaşmaya pişman oldum soran sorana gına geldi ya 😂😂
Esrgvn Minaesra bende 39+5 teyim ne sancı ne açılma hiçbirşey yok 😁 karnımda gelin edicem kızımı diye dalga geçiyorum artık. Pazartesi doktor kontrolüm var muhtemelen daha fazla beklemeyip planlı doğum gerçekleştiricez haftaya tabi pazartesiye kadar doğmazsa ama hiç ümidim yok kendiliğinden geleceğine🙈🤣🤣 Allahım bir an önce yawrularımıza sağlıkla kavuştursun bizi inşallah ❤️
Minaesra Esrgvn Aminnn 🥰🥰 benimde normalde Pazar günü doğacak güya 🤣 kontrolüm var artık bıktım vallaha sürekli gitmekten 🥴
Aysnrbtnn Seherklbs ay sorma bana da öyle diyorlar nişanım geleli 1 hafta olacak 39+2 oldum gelmedi kızım
Minyonz Biz de 39+2 olduk. Herkes surekli ariyor doğurdun mu diye😱 ufak agrilarim oluyor annem hemen aha geliyor diyo😂 ama paşamızın hic geleceği yok gibi🤣 bayram nedeniyle muayene de olamadik insallah her şey yolundadır 🤲 saglikla kavusalim bebislerimize
Merveofs Minaesra durum ne canım ben 39+3t3 rutin kontrole gittim sancı vs hiçbir şey yoktu 39+4te doğum yaptım 🫢